söndag 28 oktober 2012

Höstdag med min familj

Idag har jag, Antonio och Hiro varit hos mormor och morfar i flera timmar. Jag skulle titta i systers garderob efter kläder, för jag ska på fotografering. Hittade inget till fotningen, men jag tog lite annat som hon inte använder. Blev en kjol, en kavaj och tröja. Lånade en klänning som jag kanske, kanske, ska ha på fotograferingen. Alla mina kläder sitter ju rätt så stort på mig. Har inte köpt nå nya heller, för jag har varit så osäker på om jag kommer gå ner mer, eller gå upp igen. Vikten svajar så jag väntar.
Vi har varit mycket ute. Var så kallt idag så han fick ha overallen på sig. Nya overallen, mössan och vantarna. Vi har lekt i höstlöven och rullat i gräset. Antonio hade svårt att röra sig i alla kläder så han blev lite grinig. Var superfint väder idag så därför passade vi på att leka ute. Hoppas på lika vackert väder imorgon.

5 kommentarer:

  1. Hej, vad fin blogg du har! Vill du ha mer läsare? Då kan du vara med och tävla om att bli dagens blogg hos mig! Din blogg kommer synas för 300 läsare garanterat :)

    Var med och tävla här: http://naathalieekstrom.blogg.se/2012/october/dagens-blogg.html#commentv

    SvaraRadera
  2. Hej,måste bara fråga om du är modell :D?

    SvaraRadera
  3. Vad ska du fotograferas för? Nyfiken

    SvaraRadera
  4. Fotograferingen är för privat bruk...och eran skull;) Bilder till bloggen=)
    Ville ta lite julbilder med Antonio.

    SvaraRadera
  5. Fina Marlene!
    Undrar om du skulle vilja berätta lite kort för mig hur du gick till väga för att uppfostra Hiro? Han verkar vara en så härlig hund =) jag har nyligen skaffat en liten tjej som är chihuahua/pomeranian. Hon är som valpar är mest, livet leker och är härligt. Allt är kul att gnaga på. Hur var Hiro som valp? Har kollat lite tillbaka i ditt arkiv och sett att du skrivit lite men tänkte mig lite mer valptips.
    Tack för en jättebra blogg =)

    SvaraRadera