onsdag 17 oktober 2012

Dagens outfit


Har haft en underbar dag med Antonio idag. Inget inbokat utan jag kunde göra precis vad jag ville och vad jag kände för. Vi började med att gå ut med Hiro. Det gjorde vi med min granne Alma, hennes son och hundar.

Sen hade någon idiot/idioter urinerat i en trappuppgång på gården, så när jag kom tillbaka så bad jag en annan ur styrelsen om hjälp. Vi svabbade, torkade och svor.  Vi har stenplattor i entrén så det var svårt att torka. Får se ikväll om vi måste göra det en gång till. Det var på fler ställen så vi tror det är fler människor för ingen har så där mycket urin i blåsan. Asså på allvar! Hur pantad får man vara?!

Efter Antonio ätit så var hans ben så hysteriskt fulla med bus, så jag satte honom i vagnen och så gick vi ut igen. Blev en promenad till barnshopen som säljer begagnade barnkläder. Hittade bara två plagg denna gång. En bok som kunde låta fick han också. Har ställt undan alla böcker för han är inte mogen för dem än. Han äter bara upp dem. Får pilla kartong i hamsterkinderna dagarna långa annars.

Dagens outfit var över ett år sedan så varsågoda.

8 kommentarer:

  1. Nej man fattar inte hur folk tänker som äcklar sig på det sättet i trappuppgångar. Varför inte bara göra behoven ute om det är så bråttom? Möttes av en rejäl korv utan för vårt källarförråd förra veckan. Och den kom inte från ett djur, behövdes inte många sekunders titt till att konstatera det :( Men den tänker jag dock inte städa upp, där går min gräns hehe.

    SvaraRadera
  2. Du är så vacker! Vad är det hemska som hänt i samband med din förlossning? Hoppas allt löser sig och att du mår bättre snart!

    SvaraRadera
  3. Hej Marlene! Tycker oxå att du är en vacker tjej. Jag fick mitt andra barn för 5 månader sedan och gick upp hela 32 kilo. Min resa till min tidigare vikt är nu 7 kilo kvar. Vill bara tacka dig för du varit en inspiration att följa. Har faktiskt beställt clip in set extensions för att prova om det blir lika bra som ditt:-). Jag beställde från foxylocksextensions. Undrar var du köpte ditt och hur många gram det var? Kram suzanna

    SvaraRadera
  4. Suzanna:
    Jag gick inte ner de där kilona som står still förns efter 7-8 månader. Sen går man kankse inte ner allt. Inte så vanligt tror jag. (Gick upp 22 kilo).

    Löshår: Jag har köpt clips förut, men sist köpte jag på trens som jag klippte till ,sydde och sydde fast clips på. Köpte i en tunnelbanestation i en förort i Stockholm. Mycket billiagre där än på nätet. 500 kr för ett paket och det andra 600 kr. Var oliak längd i paketen.
    Var ändå på besök i Stockholm så passade på.
    Gram? Vet inte.

    PS: På bilderna ovan har jag ej löshår i.

    SvaraRadera
  5. Är bilderna ovan från i år?

    SvaraRadera
  6. De är från igår, 17:e oktober, då inlägget skrevs. Använder alltid nytagna bilder i min blogg. Varför undrade du?

    SvaraRadera
  7. Du är sååå smal för att precis fått barn. Lite avundsjuk på din fina kropp.

    SvaraRadera
  8. Hur får du sån volym i håret? Vad har du på läpparna? Fin färg!

    SvaraRadera