måndag 8 oktober 2012

Sämsta föräldrarna ever

Så känner jag för mig och Gabriel just nu. Loggade in på facebook och fick ”Hälsa Hiro grattis”. Förstår ni min ångest? Jag har alltid haft kalas för honom. Tagit kort och gjort fina födelsedagsbilder.

Jag visste att han fyllde år men inte riktigt vilket datum. Vi sa att vi skulle kolla i papprena för vi var osäkra på datumet. Och så glömde vi det och missade Hiros födelsedag. Jag är så ledsen att jag grinar. Usch så hemska vi är.

 

10 kommentarer:

  1. Kalas för en hund? Hahahahahs hoppas du skämtar. Lägg in dig på psyket. Sjukaste jag hört!

    SvaraRadera
  2. Nää du glömde inte ni sköt upp det till en bättre dag pga hans dag var full med annat ;)) kram // mia

    SvaraRadera
  3. Asså det är en hund! Som han fattar nått om kalas

    SvaraRadera
  4. Värst vad folk blir upprörda över ett hundkalas. En hund är som en familjemedlem, det vet alla som är hundägare. En hund kanske inte förstår ett kalas precis som en ettåring inte heller gör det. Men som förälder/matte så firar man ändå för att visa sin kärlek och skapa minnen tillsammans med släkt och vänner, en stund att umgås helt enkelt.

    SvaraRadera
  5. Man kan fira att man har fått jobb, tagit körkort, förlovning, löneökning, så då kan man väl fira en hund. Om man nu tycker det är kul att fira, eller ha kalas. Kalas är ju en anledning att träffas också.

    SvaraRadera
  6. Vad taskiga kommentarer från vissa! Självklart kan man fira sin vovve. Jag bjöd själv in familjen på fyra-års kalas för min vovve förra helgen. Perfekt tillfälle att umgås med familjen plus en jättenöjd hund efter allt gott.
    Så ett jättestort grattis Hiro!

    SvaraRadera
  7. Du ska inte ha skuldkänslor för det.
    Har ni fått något svar ifrån djurvetrinären?

    SvaraRadera
  8. djurvetrinären:
    Inga sjukdomar så det var epilepsi. Det är inte allt för ovanligt att en hund har några anfall i sitt liv. Han har haft ett anfall till sedan sist. Skriver upp allt utifall det blir tätare. Då sätter man in behandling.

    SvaraRadera
  9. Grattis Hiro:))har kalas för mina hundar med :))Dom e ju som ens barn o familj <3

    SvaraRadera