måndag 22 oktober 2012

Nya kläder till Antonio beställt


Har beställt lite kläder till Antonio. Var 30% rabatt på alla maxomorraplagg på en sida, läste jag på en blogg igår 23:40. Det gällde till 00:00 så 23:54 gick min beställning iväg. Direkt efter 00:00 försvann rean. Tur jag hann. Riktigt kanonerbjudande.

Jag ska inte ha de röda plaggen ihop, utan var och ett för sig. Fastnade bara för den röda färgen samt molnen. Tycker det är fint med en annan färg på muddarna. Då kan man matcha bodyn i den färgen. Tycker även det är fint med en annan färg på kantbanden (halsringen, eller det smala längst ut på armarna).

Vill fota hans garderob för att visa er, men hälften av alla kläder ligger jämt i smutsen.  Får väl klä honom i baskläder och bara tvätta allt en dag. Sen måste ju allt torka. Så två dagar får jag klä honom i de lite mindre roliga kläderna. (Med glimten i ögat)

2 kommentarer:

  1. Hej.
    Fick min dregglis idag med sniglarna, jätte fin, tack!

    fina kläder du hade hittat till bra pris också.

    mvh/ josephine

    SvaraRadera
  2. Vad bra att mitt tips kom till användning ;) själv ångrade jag mig typ i sista sekunden och funderade på att beställa ändå men då var allt slut i alvas storlek, men det kanske var lika bra haha.. Du får gärna skriva ut hur de är i storlekarna sen när du får hem plaggen, har inte köpt nåt maxomorraplagg förut! Såg förresten nu att de hade fått in vinterkollektionen, molnmönstet i svart och svampmönster bland annat! Men jag sparar mig nog till mellandagsreorna :)

    SvaraRadera