torsdag 29 september 2011

Gratis böcker till dig som väntar barn

Gratis paket till dig som är gravid


För länge sedan anmälde jag mig till ett gratis babypaket. Jag har fått sådana där gratispaket förut. Jag tycker att det är så spännande att kolla postfacket varje dag och se om det man väntar på, har kommit.

Gravidpaket jag fått tidigare:

Från allt för föräldrar innehöll: En check så att jag kan hämta ut en gratis body från kapphal. En check så att jag kan hämta ut två produketer från Hälsokraft. En olja som man kan smörja magen med när man är gravid och en handkräm som inte alls har att göra med graviditet. Det är väldigt lite i varje tub. Bara 10 ml så det är väl mer som ett prov...

Från MAM: En napp
________________________________________________________

Nu fick jag ett från gobokem. Det jag inte visste, men som löste sig med ett litet samtal, var att jag gick med i gobokens bokklubb då jag fick hem det här gratispaketet. Man behöver inte köpa några böcker, så samma dag som jag hämtade ut mitt paket från ica, så ringde jag och sa upp mig.
Jag ringde och sa att på den sida där jag anmält mig så förstod jag det som om att det var en gratisbox för mig som är gravid. Jag vill gå ur nu på en gång sa jag, och så fixade tjejen på servicen det.


Paketet innehöll en jättebra bok med 100 aktiviteter man kan göra med sin bebis. Saker att tänka på när man tex byter blöja.

Jag fick även ett ”mina första år”-bok, några kuvert innehållandes kort, en liten sagobok och slutligen ett hjärta med texten baby på. Hjärtats vingar prasslar härligt. Hiro gillade det.


2 kommentarer:

  1. måste bara säga att du har en av dom bättre tjockisbloggarna på nätet. Lycka till! /Filip

    SvaraRadera
  2. Filip: WHAT!! Hur menar du här?? tjockisblogg!!!?? Tänk två ggr innan du skriver så där.

    Min blogg är INGEN mammablogg. Jag skriver ju om min graviditet just nu för det ingår i mitt liv. Den handlar ju inte bara om att vara gravid. Det är en livsstilsblogg...

    SvaraRadera