torsdag 29 september 2011

Allt skall läggas i rätt burk

Har köpt goda tuggben samt belöningsgodis till Hiro idag. Jag vill inte ha det i förpackningspåsarna, utan jag lägger det i burkar, som står i hyllan i köket.
  1. Lägg ner en fryspåse i en glasburk.
  2. Lägg ner det du vill lägga ner så som müsli, hundgodis, strössel. 
  3. Klipp av överflödig plast, men spar så att du kan pula ner en bit på ytan så det i burken inte torkar.

 Kolla Hiro när han har en hel bunt med tuggben, med torkat köttrunt, framför sig. Han började skaka. Visst inte vart han skulle tav ägen. Så rolig han är. Han fick ett halvt ben.

3 kommentarer:

  1. Hej! Blev så himla glad och inspirerad av dig och din söta hund! Jag får hem min pomeranian valp om 3 v. Vill gärna höra valptips och råd om uppfostran. Min mejl är madeleineribbing@hotmail.com

    Jag kommer helt klart följa din blogg, ska även starta en egen nu när min tik kommer. Grattis till din graviditet!
    Mvh Madeleine

    SvaraRadera
  2. Va roligt. Vet flera som skaffat hund pga mig och Hiro. =)

    Jag har inga direkta tips. Alla hundar är ju så olika. Det jag är glad över är min och Hiros relation till varandra. Jag vet han har det så bra och bättre liv för honom finns inte.

    Nu har du tre lååånga veckor framför dig. Vilken väntan och så an längtar!!

    Tror att uppfödaren kommer gå igenom det mesta med dig. Det ska en bra uppfödare göra så du vet hur du skall göra med valpen så den inte far illa.

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jag tingade tiken för 2 v sedan och så sökte jag på "pomeranian blogg" och där dök du upp! Jätte inspirerad av din blogg. Jag startade min idag men behöver ordna med en header, är tyvärr inte så duktig! Du får gärna kika in och spana in och följa min lilla valp på madeleineribbing.myshowroom.se jag längtar så mycket att jag knappt kan sova på nätterna! super fina bilder du la upp m magen och Hiro.

    Ta hand om dig!

    SvaraRadera