tisdag 13 september 2011

Ommålade byråer

Bloggade förutom om att vi slipat våra byråer i vardagsrummet för att vi skulle måla dem vita. Nu är de klara. Som ni märker så står de på olika ställen men det är för att bredvid den ena, där stolen nu står, skall det stå en spjälsäng snart. Har även bra förvaring i lådorna.


Blev så fint så jag går och drar handen över dem ett flertal gånger om dagen. Gottar mig i den vita färgen.

8 kommentarer:

  1. Hur får du råd att köpa så mkt saker till hemmet?

    SvaraRadera
  2. Vart har du köpt den där ljusstaken? :)

    SvaraRadera
  3. Anonym ang köpa inredning: Jag anser att an väljer vart man lägger sina pengar. jag röker inte, dricker inte, går ej på krogen. Det är massa pengar.(just nu) Det är ju lätt en ny skohylla och en ny matta=)

    var ett tag sedan jag köpte nya kläder. Köpte en massa i Italien, Rom, det fick räcka. Nu behöver jag inget nytt för tillfället.

    SvaraRadera
  4. Anonym ang ljusstaken. En sån ljusstake heter kandelaber och den fick jag i julklapp. jag älskar den så mycket. Har funderat väääldigt länge nu och den är köpt på mio. Finns även idag. 429:-.

    Här har du länken dit:

    http://www.mio.se/Vardagsrum/Inredningsdetaljer/Dekoration_Vardagsrum/MioMarket-Kandelaber/MioMarket3/

    SvaraRadera
  5. Ja då sparar man pengar! Bra och smart helt enkelt då! Du har ett jättefint hem! Och tror du kommer bli sötaste mamman! :) grymt duktig på mycket! Lycka till med bebisen!

    SvaraRadera
  6. Vilka fina ord. Värmer mitt hjärta. Tack

    SvaraRadera
  7. Det är vissa som tycker jag köper mycket kläder o reser mycket. Jag har ingen bil ingen villa inget nytt kök etc. Det är min priotering/ma

    SvaraRadera
  8. Ma: Håller med! Jag skulle aldrig köpa nytt om jag int hade de pengarna. Jag har ingen bil och bara ett lån och det ihop med sambo. Just nu blir det mycket till hemmet för jag vill ha det fint. Jag är så envis och vill ha allt på en gång. Hahaha Det kallas att an boar. man vill göra hemmet perfekt tills barnet kommer. Jag prioriterar bort nya kläder då jag anser det onödigt att köpa nya kläder som jag skall ha i 3 månader. Har ju massa hemma och sen kan jag låna av andra=)

    SvaraRadera