söndag 18 september 2011

Den där mattan... Köpa, byta, köpa, byta, prova, köpa

Jag skulle köpa en matta till lilla rummet då den förra var gammelrosa. Först köpte jag en liten ryamatta på Rusta som jag la ut på golvet. Den var fin med kändes tillgjord, den var så liten och jag kom på att det skulle bli svårt att dammsuga. Då måste jag stå med ena foten på mattan för att den inte skall åka iväg. Så det blev att lämna tillbaka den.
Matta nummer två var större och köptes på IKEA. En naturfärgad sladdrig matta. Den blev inte heller bra då jag ville ha den en bit under sängen. När man kommer in i rummet ser man golvet under sängen så det blev som en rand, Vit säng, mörkt golv, vit matta. Det var inte skönt för ögonen.
Jag tror jag vill ha en stor jävla matta över hela golvet och en bit under sängen. Skönt för fötterna för den som kliver upp. Drog då in stora mattan från vardagsrummet för att se hur det skulle se ut storleksmässigt.

Både Gabriel och jag var överens om att det är så vi vill ha det. En sån stor matta, fast i vit eller naturfärgad. Imorgon skall vi åka och titta på en sån matta och byta den från IKEA.

Gud va jobbig jag är. Men jag ska ju inte nöja mig med något jag inte vill ha.

Jag vill inte ha en stor ryamatta då det samlas mycket smuts i dem. Inte heller en för sladdrig matta utan jag vill ha en exakt sån som i vardagsrummet. Korthårig matta som ligger på plats.

Lilla ryamattan från Rusta.


Den avlånga lite sladdriga mattan från IKEA. Förstår ni vad jag menar med randen för ögat? Inte skönt.


Mattan från vardagsrummet är här insläpad i lilla rummet för att jag skall kunna se storlkesmässigt om jag vill ha en sån stor fast i vit. Och det vill jag. Va skönt för fötterna på mornarna då jag skall välja kläder ur garderoben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar