torsdag 8 maj 2014

Varför kommenterar ni inget längre?


 
Det är så tråkigt när ingen kommenterar. Är det så att man skriver mer på instagram nu förtiden? Men det är ju så himla kul att få feedback på det man skriver. Vad gillar ni, får ni inspiration från något, saknar ni något?

Det är ju hur många besökare/dag som helst här. Men jag har ingen aning om era åsikter. Jag vill läsa era kommentarer som gör mig så glad=)

8 kommentarer:

 1. Smink, hår, hudvård och shopping och tips är alltid kul att läsa om! Kul med bilder från vardagen som du har mycket tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smink, hår, shopping. Japp, får bli fler sånna inlägg på sommarlovet då man kanske stylar sig mer. Ibland hinner jag ta dagens schooloutfit men det är sällan.

   Beställt kläder på nätet. Droppar in lite då och då. Hoppas att man blir så där riktigt nöjd över ett plagg snart.

   Radera
 2. Gillar att läsa om dagsutflykter, familjeliv och massa loppisfynd. Älskar att höra dina tankar kring genus och barns utveckling. Varför du väljer vissa leksaker till A så genomtänkt, kul att höra då vi ligger lika i åsikter :) Sen gillar jag se pyssel som du gör, typ syr och målar om och så :) /Erica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Erica: verkar som du gillar typ alla inlägg? Ha ha. Va roligt att vi verkar tycka om samma saker. Både att göra saker och dela åsikter. Kram

   Radera
 3. Jag har aldrig vart någon storkommenterare, men har väl slängt iväg nåt någon gång. Men en gång fick jag inte svar och då tappade jag suget. Lite fjantigt kanske, men det bara blev så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är inte fjantigt. Men ibland går det dagar utan inlägg och blogg. Skolan kommer ju först. Kanske kommentaren försvann i flödet eller så var det nåt jag inte ville svara på. Men kul att du tog dig tid att skriva någon rad denna gång. Tack:)

   Radera
 4. Hade blivit jätteglad om du gjort ett inlägg om hur du fixar din BUS utan att bli fläckig eller randig. Lyckas varken med spray eller kräm. :) Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Linda: ska verkligen försöka komma ihåg att göra det. Nästa vecka har jag slutprov i matte och kommer ha det kämpigt tills dess.

   Jag solade typ varje kväll i en vecka för att få grunden. Nu kör jag lite spray då och då. Sprayen har jag kört på länge. Tycker den är bra: loreal sublime bronze spray. Köper på KICKS

   Radera