onsdag 14 maj 2014

School outfit

Sista mattelektionen idag. Sen fysik, sen stanna kvar och plugga. Kommer helt omöjligt hinna plugga till VG-delen  på matteprovet under såhär kort tid. Men men, bara jag klarar provet.

Igår när vi kom hem hade granngården städdag. Där hamnade Antonio efter dagis på något vänster. Vi skulle gå från våran parkering då han såg alla människor som städade. Han blev kenis med en massa boende och fick tvätta flaggstänger och stuprännor. Vi kom aldrig hem. Haha. Han hade verkligen jättekul. Nu känner han alla där.  





 

1 kommentar:

  1. Hej! Har du hört talas om tävlingen Tagga Västerås?

    I samarbete med Västerås stad arrangerar Designa Din Framtid en Instagramtävling. Tre lyckliga vinnare får två biljetter var till Cityfestivalen!

    Tagga Västerås! är en tävling där du får chansen att tipsa om ditt favoritsställe i Västerås. Är det parkbänken med den perfekta-dingla-med-benen-höjden? Är det kanske en avskild del av skolgården? Eller eventuellt stadens i särklass bästa picknickställe? I en stad på mer än tusen kvadratkilometer finns det säkert ett ställe eller två som du vill tipsa om och garanterat ännu fler platser som du inte ens upptäckt än!

    Ta en bild på ditt smultronställe och lägg upp den på Instagram med hashtaggen #taggavästerås.

    taggavasteras.com

    SvaraRadera