lördag 8 december 2012

Veckan som varit

Hejsan kära läsare, ni som fortfarande kikar in här. Dagar har gått utan uppdatering. Jag har pluggat teori på körskolan varvat med att ta hand om mitt barn, planering av 1års kalas och en massa styrelsearbete. Inte en minut har jag fått till övers att sitta vid datorn.

Har dammat av datorn nu. Antonio sover middag. Jag har diskat, plockat, plockat igen och åter plockat. Tvättat kläder och rensat kylen och frysen.

Har bilder från min Iphone som kan sammanfatta veckan som gått.
Snickaren har varit här och satt upp fejk-kaklet och stringhyllan.  Krokar och handtag på kösluckorna. Nu återstår lite lister och detaljer så som stång och fler krokar.


Antonio i duschen. Fick med värsta minen på bild. Underbara unge.
Antonio står själv nu. På bara en vecka har han gått från att balansera vid soffan, till att stå fritt och tillochmed gå två steg framåt utan att ta stöd av något.
Han tycker om att ställa sig i gåvagnen på sitt rum, eller ställa sig i dockvagnen. Jag brukar ibland skjutsa runt honom i hans gåvagn. På bilden sitter han i den och ser på tv. Rolig min. Antonio är expert på roliga grimaser.  
I och med all snömodd på gatorna får jag ibland kämpa att komma över dem med barnvagnen. Har tänk på att om någon står och tittar i fönstret så skrattar de nog. Jag som kommer där med barnvagn och hund, väljer väg där det är minst snövallar. Tar sats och pressar fram vagnen som bara fastnar. Blir skrapmärken i snön av mina fötter när jag förgäves försöker komma framåt.


Varit på sjukhuset och tagit 16 stycken sprutor i nacke, hals, rygg och arm mot min smärta. Mår bara prima nu. Inge ont och inge huvudvärk.
Har varit massa styrelsearbete denna vecka. Tex med soprummet. Tror sopbilen missade en vecka så det vara överfullt. Ringde och sa till. När de tömde kärlen så ramlade det givetvis ner soppåsar längs med väggarna när de drog ut kärlen. Tro inte att de tar upp dem utan så här fint såg det ut när jag kom in. Så jag fick dra ut alla kärl, plocka upp gamla soppåsar och sopa golvet. Skotta snö och sopa vid dörren så den inte ska frysa igen eller fastna.

 
Har svårt att klippa Hiros klor helt plötsligt. Han skriker och bits. Åkte till en djuraffär och fick dem klippta.

 
Varit på Elgiganten och tittat på saker till min kamera. Blixt, objektiv och självutlösare.

 
Varit på Erikslunds shoppingcenter och köpt rånarluva till Antonio. Lekte med Antonio i nåt ”mini-lek-land”. Antonio var jätteintresserad av de andra barnen med de andra barnen brydde sig inte om Antonio för han var så liten. Hoppas mamman var rolig nog och dög till lek.

1 kommentar:

  1. Vad du hinner med mycket, förstår att du inte har tid med datorn haha. Fint Antonios kök blev!! Grannarna måste vara glada att du fixar i ordning soprum och en massa saker. Du verkar vara en hurtig tjej du, något jag ska ta inspiration av :)

    SvaraRadera