lördag 22 december 2012

Premiärkörde bil helt själv idag

Idag körde jag bil för första gången sen jag fick körkortet. Och jävlar, förbluffade mig själv. Jag kör ju superbra. Och jag som inte har något lokalsinne kom fram till mina mål utan problem.

Först hämtade jag upp min mamma. Sen åkte vi till Babyproffsen och därefter Barnshopen. Sen körde jag till Ö&B vid OBS för att handla lite där. Jag köpte bland annat klorin för jag har missfärgat en tvätt….igen.
Mamma ville ha nya skor så jag körde till Erikslund. Ni som bor i Västerås kanske förstår trafiken mot Erikslund. Var bilkö från Gryta typ. Visst irrade vi omkring på parkeringen men allt löste sig.  När mamma hittat riktiga varma och täta vinterskor på Scorett så åkte vi vidare. Körde jag mot MIO till en restaurang som tyvärr var stängd. Då åkte vi in till stan för att äta där.

Fickparkerade utanför Cornetto. Fick göra om den för jag hamnade för långt från kanten första gången. Men hallå, jag fickparkerade!!!
(På bilden finns inga andra bilar parkerade för det var när vi skulle åka hem)
Efter maten skjutsade jag hem mamma och sen körde jag hem och parkerade på världens minsta parkering här på gården.

Så himla nöjd med mig själv. Trodde aldrig att jag skulle klara att köra utan Dennis, min fd lärare. Men jag gjorde det! Mamma sa att jag körde fint och mjuk och hon blev inte åksjuk. Blev jätteglad när hon sa så=)
 
Nu vid halv nio åkte jag och hämtade min syster på hennes jobb på Erikslund. Då fick jag träna mörkerkörning och snöfall.

4 kommentarer:

  1. Vart kommer din fina jacka ifrån? :)

    SvaraRadera
  2. ZARA i Stockholm. Köpte denna svarta jacka och sen den beiga som syns på några bilder. Ville ha en grå i snygg modell också men den fanns ej i rätt storlek. ZARA har jättefina jackor.

    SvaraRadera
  3. Precis hittat till din blogg och jag kan ju inte annat än gilla :) Har kikat en hel del i din kategori "Graviditet", har nämligen själv en liten grabb i magen nu ;) Som man längtar! Du var verkligen jättefin som gravid :)

    SvaraRadera
  4. Haha men det är bra ju, hellre räcka upp handen HELA TIDEN än att typ låtsas förstå (som jag ibland haha)
    Så 3 månader ungefär, fan va duktig du är!! :)
    Jag ska nämligen börja kämpa med körkortet i Januari. Det funkar inte såhär haha.
    Kram

    SvaraRadera