onsdag 5 december 2012

En hel kväll, helt ensam. Abstinens

Ensam har jag svårt för att vara. Är så van att ha folk omkring mig, så jag klättar lätt på väggarna om jag blir ensam. Vet inte vad jag ska göra. Antonio sov hos sin mormor i natt för jag ska till sjukhuset idag och ta en massa sprutor i nacke, hals och rygg idag. Orkade inte dra upp honom på morgonen, på med alla kläder och så iväg till sjukhuset där han kommer gnälla och bli hungrig. Så nu kan jag ta gott om tid på mig och slappna av.
Så igår var jag själv hemma. Helt själv. Vad skulle jag göra? Lagade mat, plockade diskmaskinen och satt vid datorn. Men sen började jag slappna av. Låg i soffan och slötittade tv med Hiro. Kändes konstigt att ligga där, utan att bli störd.  
Hur som helst. Snart blir det sjukhuset, sen övningsköra i 50 minuter. Tänkte stanna kvar på körskolan efter körningen och plugga om jag orkar. Bara att passa på då Antonio är hos mormor. Hämtar honom efter 18 ikväll.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg du har!
    Hittade den när jag sökte på pomeranian hundar, då dök Hiro upp:)
    Får man fråga från vilken kennel han kommer?
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. saramikaelaeriksson.blogg.se07 december, 2012 12:05

    Ja jag har kikat på pomeranianklubben, så det finns många kennlar. Så det kan vara bra att höra från andra att det är bra uppfödare osv. Får hålla utkik om det är någon som ska ha en kull till nästa år:)

    SvaraRadera