torsdag 27 december 2012

Kroppen efter förlossningen. 1 år senare.

Här kommer de efterfrågade bilderna på hur jag ser ut idag. Exakt 1 år efter förlossningen.

Tänkte vara så där stark kvinna som ni så fint kallar det och lägga ut bilderna på min kropp efter förlossningen igen. Mest för min egen skull. Vill se hur jag har förändrats under årets gång.
I mitt djupaste hjärta trodde jag aldrig att det skulle gå. Jag tränar ju inget så trodde inte jag skulle få på mig några jeans igen.

Har solat solarium 4 ggr nu och man ser ju mycket snyggare ut. Huden blir så jämn och fin. Apropå hyn. Minns efter förlossningen att jag inte kunde ha smink på mig. Det ramla av på någe vis. Påsarna under ögonen hängde ner till hakan. Nu har huden återhämtat sig och den är fin igen. Påsarna är borta. Kom på det när jag tittade mig i spegeln efter solningen nu på kvällen och såg att jag inte såg så död ut längre. Allt har gått så sakta så man märker inget.
När jag stod där framför spegeln med en lätt fejkad solbränna, så tog jag de där bilderna ni efterfrågat efter en lång tid. Hur jag ser ut idag. Och nåde den som påpekar att mina stora bomullstrosor är för stora! Vet ni hur sköna de är?! Haha. Det mesta som inte är sprojlans nytt här hemma är för stort. Hänger lite här och putar lite där.

Har fortfarande en massa hängig lös hud på magen som inte syns på bilderna eftersom jag står upprätt.  Det är typ två nävar lös hud. Sen har jag lite bristningar. Syns inte lika tydligt när jag solat men ni kankse ser dem. Inget farligt. Har egentligen från magen, sidorna ner till knäväcken, men de som var så långt ner på låren har suddats ut lite. De på sidorna är starkast. De kan man känna med fingertopparna. Är som ärr. De på magen är mest apelsinhud som kanske ger med sig om jag ger det 1 år till. Vad vet jag?
 

Ska i alla fall sola några gånger till så jag når den där brännan jag är ute efter. Sen håller jag ju på att ljusa upp håret. Blir varje gång jag färgar utväxten. Bleker då utväxten i underhåret. Sen i februari ska jag bleka tänderna. Ska få ett Hollywoodsmile. Va fräsch man känner sig=)

20 kommentarer:

  1. avis!! snart 6 mån sen jag födde och min mage ser hemsk ut. bristningar och magen bara hänger, deeeeg. hur har du fått bort magen? hur äter du? tränar du eller rör på dig mycket? åh vill också se ut sådär..

    SvaraRadera
  2. TUMMEN UPP!! Grattis och SHIT så smal du är, super fin! -'// Mia

    SvaraRadera
  3. Du är jättefin hela du! Och dayum girl vad het du var efter tre månader!

    SvaraRadera
  4. Vad duktig du har varit, du är jätte fin nu, var det innan med men nu är du väldigt fin. Fasen önskar att jag kunde gå ner i vikt med och jag kan inte ens skylla på en graviditet att jag har gått upp.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  5. Syns inte att du fått barn ju, vilket lyx! =)

    SvaraRadera
  6. Du är så fin!! Tycker att du strålade när du var gravid också. Sprojlans! <3 så glad att jag lärt dig ett så fint och användbart ord! ;)

    SvaraRadera
  7. My, Nej jag tränar INGET! Skrev ju det i texten. Jag tycker det är skittråkigt att räna och jag har inte diciplin nog att fortsätta om jag väl har börjat.

    Efter 6 månader slutade jag helt med saft och läsk. Det gjorde mycket. Jag äter inte bakelser men det är för att jag tycker det är äckligt. Godis äter jag ytterst sällan.
    Jag äter ingen diet för jag älskar mat. I och med körkortet fick jag i och för sig magkatarr och hade svårt att äta.

    Jag rör väl på mig rätt så mycket. Springer efter barnet, bär barnet, är ute med Hiro, städar. Ligger sällan på soffan typ.

    Som jag skrev är inte magen borta. Massa "deg" kvar. Jag drar upp byxorna högt annars hänger magen över. Jag vet inte om den där deg, överflödighud och apelsinhuden går bort. Återstår och se.

    Ska man gå igenom en till graviditet? Kroppen tar så mycket styk!!!

    På bilden på min mage. Mina höfter satt inte där förut. Skulle jag gå ner mer skulle det ändå se ut som om jag hade kärlekshandtag för höfterna sitter där dem sitter. Även mina revben har flyttats. Organen i magen känns konstiga. Magmusklerna är som två bollar som möts bakom navlen. De går att föra åt sidorna och tillbaka. Känns som om de är lösa. Allt på min kropp att åkt ner en våning med hissen. Rumpan, tuttarna och magen. hakan, överararna och låren.

    Jag blir helt till mig när min sambo säger nåt om ett till barn i framtiden. Det kan man väl inte säga bara sådär?! Det är jag som får gå igenom allt. Illamående, förstöra kroppen, ben som luckras upp och flyttas och sen en misshandel som heter duga, även kallad förlossning.

    SvaraRadera
  8. Malin: Älskar ordet "sprojlans". Jag vet att jag bad dig att aldrig mer säga det högt för det är så fult, men nu har det blivit en rolig grej. Använder det i meningar som ska ha glimten i ögat. Undra om någon annan vet vad ordet betyder? Jag hade ju aldrig hört det förut.

    Tack tack. Man ser ju sjukt mycket smalare ut när man blev brun. Ska sola 20 ggr till så är det inget kvar av mig;)

    SvaraRadera
  9. jag förstår det du har verkligen lyckats och du riktigt fin :)

    SvaraRadera
  10. Jättefin är du :) Blir intressant att se själv hur man kommer se ut, är i vecka 33 och snart är lillen ute ;) Ska bjuda på före- och efterbilder jag med då det är dags! (..om jag vågar;)

    Kram!

    SvaraRadera
  11. Hej Marlene! Har följt din blogg länge nu och tycker verkligen om den :) Men du verkar ändå inte så glad nu för tiden, eller ja jag vet inte men något inom mig säger att du ser ledsen ut på insidan.. =/ Hur mår du egentligen?

    SvaraRadera
  12. Håller med matilda... tycker det syns i dina ögon..=/ Hoppas vi har fel.. Sköt om dg
    *kram*

    SvaraRadera
  13. Jag tycker att du lika fin i alla bilderna !! Din Skönhet kommer från insidan.
    Kram

    SvaraRadera
  14. skönhet kommer inifrån, jag är också smal, men jag vill gå upp i vikt, men de verkar skitsvårt, alla kläder hänger å jag hatar de.. Självklart kan man väl inte tänka på hur man ska se ut om man vill ha fler barn? vi åldras å så är de ju med alla. Ett barn är livet, de är underbart med barn, kroppen får väl se ut hursom, de är bevis på nåt vackert man burit på.

    SvaraRadera
  15. Sanna: Syftade du på min kommentar jag skrev längre upp?
    Alla kanske inte orkar gå igenom en graviditet en gång till. Dels för vikten, dels för alla förändringar och dels (som jag skrev) att det är en börda och kan göra väldigt ont.
    Hur mår kroppen efteråt och under tiden?
    Det är inte så bara.

    Fast nu kanske du inte syftade på det jag skrev så då kan du bortse från svaret.

    Ang att kläderna hänger. Tycker det är så i alla affäerer. Hittar inget jag tycker om. Det är korta vida magtröjor och jag har då ingen lust att visa magen. Väntar med spänning infär våren. Ibland hittar man inga kläder under en period. Jag hittade uggletröjorna i Stockholm men efter dem känns det mest som slit och släng-kläder i garderoben=(

    SvaraRadera
  16. Vilken resa för kroppen! Men som andra redan sagt har du vart fin genom alla perioder:) hur mycket väger du nu när du är tillbaks i mål?:) kraam

    SvaraRadera
  17. Verkligen en resa!!! Va lång tid innan man återhämtar sig.
    Vad jag väger just nu vet jag inte. Kanske ska förbi BVC nästa vecka så kan passa på att väga mig då.

    SvaraRadera
  18. Jag älskar verkligen att du är så öppen och ärlig! Du är den DU är. Underbart. Bilder är bara bilder, men alla skulle inte ha modet som du har, att våga lägga upp på sin kropp.
    Du känns naturlig på något vis. (I bloggen iaf, i övrigt känner jag inte dig öht)

    Otroligt att kroppen har "självläkt" så himla bra! Du har en riktigt snygg kropp efter att ha fött ett barn. Trodde inte de var möjligt att ha så fin kropp bara ett år efter förlossningen.

    Kanske man får lite hopp till framtiden då man själv vill ha barn. Största rädslan har faktiskt varit hur kroppen ser ut efteråt.

    Kramar på dig

    SvaraRadera
  19. Hej, det tar igentligen 2 år för kroppen att återhämta sig. Iaf för få kroppen tillbaka ungefär likadan. Jag födt 4 barn :) senast för 2 år sedan min mage är som din nu, lika fin :) Klart lite slapp precis som din. Har du tid övernågon gång träna på gymmet eller hemma. situps är jätte bra. Nu har jag nyss börjat läsa din blogg så du tränar kanske redan ler ;) Klart du kan bli gravid igen om du känner Antonio ska ha ett syskon, du blir smal igen. Klart det tar lite tid. Men man ska inte vara orolig att man ej blir smal igen. Sen beror det ofta på vad man äter efter, :)
    Iaf tycker du är jätte vacker. Såg din video kanal igår o blev förälskad haha.
    Hade varit kul om du kan göra mera smink videos o frisyrer mitt hår är lika långt som ditt och är jätte tjockt, så svårt komma på något.

    kram Linda.

    SvaraRadera