onsdag 19 december 2012

”Nu har jag all tid i världen” tänkte jag i morse


Lite sjukt att jag får fler kommentarer när det gäller vilka kläder jag sätter på mitt barn, än när jag tagit körkort. Tycker ni inte? Är det för att det ena blir en debatt och folk vill säga sin åsikt. Det andra har man inga kommentarer till? Jag vet inte. Blev bara lite förvånad.

”Nu har jag all tid i världen” tänkte jag i morse men jag hann ingeting. Siktar på imorgon istället. Då så blir det att sätta upp den fina uggletavlan från IKEA på Antonios rum.

Färga håret och även testa en ny färg på några slingor. Vill ljusa upp håret lite gran. Eller mer ändra färg. Den färgen jag har nu blir lite gul så ska testa den här nya som jag köpte på KICKS, Punkt igår. Gick ner på stan med Antonio kl. 18:00 igår innan allt stängde vid 19:00. Handlade julklappar på Kicks och sen hem igen. Skönt att komma ut lite.

Idag har jag varit till Antonios mormor och morfar. Måste ju snylta mat någonstans;)  Helt tomt  här hemma. Haha. Skämt å sido. Min mamma lagade mat, sen fick jag sova lite efter maten på soffan medans mamma lekte med Antonio på golvet.

Ska försöka gå upp innan Antonio vaknar imorgon så jag klan färga håret, torka, håret, styla håret och sen sminka mig. Klippa topparna över handfataet också. Värst B. Haha. Men det är så lite som ska klippas så jag gör det själv.

2 kommentarer:

  1. Men suck att folk orkar. Barn är barn låt dom vara det. Vad dom har på kroppen gör det samma. Inte direkt så att du sätter på honom en klänning. Han är JÄTTE fin vad han än har på sig!! Och grattis än en gång till körkortet vilken frihet du fått!! :)) kram Mia

    SvaraRadera
  2. Förstår inte riktigt... Vad är det för "FEL" på din pojkes kläder? Har inte läst kommentarerna men tycker att Antonio har underbart vackra färgglada kläder:)))) sånt gillas o används hos oss iaf!! :) grattis till körkortet förresten!!:))) bra jobbat! Kram

    SvaraRadera