fredag 21 december 2012

Jorden-går-under-filmer


Jorden går under när som helst

Gabriel säger att jorden inte kommer att gå under idag.  Han vet inte vad han snackar om. Är det bara jag som sett alla jorden-går-under-filmer? Jag har sen långt tillbaka gjort en plan på vart jag ska ta vägen, vad jag ska ta med mig, hur lång tid jag har på mig m.m. om något katastrofalt händer.

 
Bara jag som gjort en backup-plan? Alla förrädiska katastrofer man har sett på nyheter fick mig att undra hur jag själv skulle tackla en svår situation. Har ni tex kollat om det finns något skyddsrum i närheten där ni bor. Vart tar ni vägen om krigsflygplan åker in över Sverige och ni vet att ni har 20 minuter på er innan de når eran stad och eventuellt släpper bomber.

Jag älskar filmer med lite jorden-går-under-stuk.










 

7 kommentarer:

  1. Och så undrar du varför din blogg tappar läsare och kommentarer....

    SvaraRadera
  2. Ja, ett skyddsrum fungerar säkert om hela jorden skulle flyga i bitar...eller? Haha!!

    SvaraRadera
  3. Är det ingen som fattar skämt? Jag uppfattade det som humor

    SvaraRadera
  4. Mä klart det är humor!!! Haha. Men jag har faktiskt tänkt på vad jag skulle göra vid en katastrof. Precis som efter alla skräckfilmer så har jag bestämt att man inte ska dela upp sig/ sära på gruppen om man går in i ett öde hus med en mördare i;) (humor där med om ingen fattar)

    SvaraRadera
  5. Vem har nämnt att jorden ska gå i bitar???? Vilken film har du sett?

    Apropå film. En film jag inte fick med i listan är en som är filmad med en kamera som de i filmen har med sig. Precis som i blair witch project. De är på en fest, sen börjar allt skaka. De är i en storstad. Staden blir invaderad av utomjordingar och folk blir till aska. Den är faktiskt riktigt bra. Men hittar den inte. Någon som vet vilken film jag är ute efter.

    SvaraRadera
  6. Cloverfield heter den filmen!

    SvaraRadera
  7. Lotta: TACK!!!! lägger till den=)

    SvaraRadera