måndag 17 december 2012

Klarade nyss teorin med 64 rätt av 65 möjliga.


Klarade nyss teorin med 64 rätt av 65 möjliga. Frågan jag hade fel på visste jag inte alls svaret på. Kanske borde setat och grunnat på den lite längre…

De första 12 frågorna skakade min hand, som jag styrde musen med, så mycket så jag tänkte att jag kommer aldrig lyckas klicka mig igenom ett prov på 70 frågor (5 frågor räknas inte med för det är testfrågor, man vet inte vilka det är).

När jag var klara med alla frågorna gick jag igenom hela provet en gång till för jag hade gått om tid på mig. Hittade ett fel då jag missat att bilen på bilden eventuellt hade blinkers på. Var suddig bild och den gick inte att förstora. Räckte upp handen och frågade läraren om den hade blinkers på. Hon sa att jag fick gissa. Jag fick utgå från det jag kunde se av bilden. Men den var nog på så jag ändrade mitt svar. Sen var det den där jävla frågan jag hade fel på. Så här i efterhand tycker jag att jag borde tänkt till lite längre. Hade 19 minuter kvar. Men kände att jag nog hade tillräckligt många svar för att klara 52 rätt. När jag rättade mitt prov fattade jag inte först. Sen ba VAA! 64 av 65?! Åhh va nära alla rätt!

Är verkligen jättenöjd och äntligen kan jag lägga bort böckerna. Slippa sitta och plugga teori hela tiden. Istället göra roligare saker på min fritid.

Nu är det uppkörningen kvar. Jag vet precis vad jag är dålig på i körningen och är rädd att få  just de sakerna på min uppkörning. Vill så gärna klara det så jag kan gå vidare. Slippa ha ont i magen.

Ska till körskolan snart och övningsköra.

5 kommentarer:

  1. Fasen vad kul, vad duktig du är grattis
    Mvh Linda

    SvaraRadera
  2. Super grattis till det lyckade teori provet, nu är det bara det roliga kvar :))) // mia

    SvaraRadera
  3. Grattis!!
    Va skönt att det är klart & riktigt bra jobbat =)

    SvaraRadera
  4. Mia: roliga?!!!! Nähe du. Här finns inget roligt med uppkörningen. Min mage har slagit knut på sig själv

    SvaraRadera