tisdag 8 november 2011

Ultraljudet vecka 33+3

Idag var vi på uppföljning från förra ultraljudet. Vätskan i njurarna verkade vara borta. Var lite svårt för barnmorskan att se då det var så mycket i vägen som hindrade henn från att mäta och titta som hon ville. Blev inte så mycket tid över till att få se själva bebisen men vi fick se en snabbis då han var vaken och låg och gäspade och smackade med läpparna.


förra ultraljudet då jag var i vecka 19 fick det plats en hel bebis i bild. Denna gång (Vecka 33+3) fick det plats ett huvud i bild. Lite skillnad va? Här är tre bilder på honom. Syns kanske inte så väl om man inte vet vad man skall titta efter.
 Här är ett litet ansikte. Han sover här.
Här är en stooor gäsp. Ansiktet är uppe till höger.På höger sida av ansiktet är en arm som rör sig. Det övriga på bilden behöver ni inte bry er om. Det är bara skuggor och lager.
Den här är lite svår. Mest skuggor och lager. Här kan man se läpparna. Man ser hakan, lite kinder och lite av näsan.

3 kommentarer:

  1. Kul att bilderna kom upp! ögonen är dina och läpparna är gabriels! Får se om jag har rätt när han kommer ut! i så fall ska jag ha ett pris av något slag!

    SvaraRadera
  2. Det där med utseendet kanske inte träder fram förns efter halvåret. Går det bar att vänta tills vi ser säkert? Priset är att få hjälpa mig med bebisen... Blir det bra?

    SvaraRadera
  3. nej det ska ske när han är ute! Det där med priset kan diskuteras.

    SvaraRadera