onsdag 16 november 2011

Syr åt Gabriel och Hiro

Sitter och syr kläder. Hiro har blivit lite sjuk pga kylkan så jag har sytt in nån liten t-shirt och sprättat upp nån annan. Dags att klä på honom nu tror jag.

Gabriels tröja, som är det ända han får på sig över gipset, har fått ett stort hål på armen såg jag igår. Sitter nu och syr igen det. Jag kommer snällt hänga tillbaka tröjan i hallen och därefter se hur många dagar det går innan han märker att den är lagad...
UPPDATERING 2011-11-17
Gabriel hade igår på sig tröjan vid två separata tillfällen men har inte märkt något än...

5 kommentarer:

  1. Jag vet. Han ska ju alltid vara med. hihi...

    SvaraRadera
  2. Hej! Tänkte fråga dig om Hiro har åkt på någon ögoninflamation? Rocky har åkt på det 2gånger nu under ett halvår. Tänkte om d har med rasen att göra. De har ju väldigt mycket päls:-) hoppas Hiro är bättre nu!

    SvaraRadera
  3. Martina, nej aldrig. Rinner det extra mycket då, eller är ögonen röda?

    Hiro kräkts inatt och är lite hängig. Han vill så gärna leka och gå ut men han blir helt förstörd efteråt=( Så nu är det nån liten tröja som gäller när vi går utanför dörren. (för hans del asså)

    SvaraRadera
  4. Det är ett öga och det är helt rött och han nästan blundar med det hela tiden. Han hade lika i sommras och det gick över på en vecka,men man blir ju orolig. Hoppas att det är bättre med hiro. Han har inte ätit nåt dåligt ute bara då? Kan ta ett par dar innan de blir bra.

    SvaraRadera