onsdag 2 november 2011

Mina gåvor till en nyfödd liten pojke (en grannes)

På gården där jag bor har jag och en annan tjej varit gravida ihop. Hon låg ca 8 veckor före för. Hon har okckså hund så vi stannar ofta och pratar med våra hundar och jämför magarna, pratar våra senaste inköp och ser om några nya symtom inom graviditeten dykt upp.

Sen nu i helgen fick hon sin bebis. Fick sms från en annan granne som sett när de kom hem från BB. Vi har inte varit och tittat på bebisen än men jag har köpt gåvor och ställt utanför deras dörr. Satt en hel kväll och slog in paketen. Vist blev det fint?  Tex bilden i mitten: Kortet har jag gjort själv, grejen med nallar på en en ljusmanschett, runt klädnypan sitter en vanlig hårsnodd. Etiketten har jag klipt ut själv från en zinkplatta och borrat hål i. Sen har jag skrivit ut små bilder och klippt med mönstersax runt.Limade påen bild på zinketiketten. Blev ju supernice ju! Pyssel pyssel.

6 kommentarer:

  1. Åh va gullig du är! Skulle älska att ha dig som kompis!

    SvaraRadera
  2. Tusen tack för tipset! Jag var ner på stan idag, och jag upptäckte nämligen just det - att det var svindyrt på både hemtex och moderna hem! Jag ska absolut kolla på nisses :)

    SvaraRadera
  3. Gud vad hon ska ha blivit glad!!!!

    Du verkar vara en fin människa med ett stort hjärta!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Malin: Jag lästa att du skrev "min fjäril" varpå jag svarade:
    Jag har ju inte tagit DIN fjäril. (som nu är Hiros fjäril). Jag gjorde en likadan. Dem är fina. Tänka ta en kväll och göra massa olika till alla julpaket=)

    Hahaha. Trodde du trodde att jag tog din fjäril och gav bort! Hahaha. Kanske blir redan ikväll att jag gör en massa.

    Såg du zinketiketten? Snyggt va?

    De blåa grejerna med bebismotiv har jag skrivit ut. Så jag menade att ni kunde göra med tomtar.

    SvaraRadera
  5. Haha, nej jag skrev FIN fjäril:)Dom är ju så mysiga o lätta att pyssla! Man kan ju göra samma fast med hjärtan. Du måste kika på mina tändsticksaskar nån dag:) Har inte gjort så många men snart så! Zinketiketten var mysig, har några gamla mazarinformar hemma som jag tänker klistra en bild på o kanske hänga i granen sen. Hoppas Gabriel blir bättre snart o att ni får en mysig kväll ändå! Kram!

    SvaraRadera