tisdag 29 november 2011

Nytt smink som ska bli roligt att prova

Har inhandlat nytt smink. Sånt där som var slut här hemma, och som jag inte kunde vänta med att önska mig i julklapp för jag måste ha det nu. Så som mascara tex.

Julerbjudande på Kicks. Köpte man en mascara fick man med en svart kajalpenna med sudd i ena änden. Det är denna jag använder med clinique high impact mascara uppepå

Allt kommer från Kicks, Centra. Vissa saker har jag fått och andra har jag köpt. Jag är clubkort där som jag drar varje gång jag handlar och då får man poäng. Jag väljer att handla mina produkter så som krämer m.m på Kicks så jag får mina poäng. Jag har blivit guldmedlem vilket är det högsta man kan bli. Då ingår det att man får gratisprover när man handlar. Jag kan ju säga att jag inte behöver köpa en parfym på ett bra tag, då jag några flaskor hemma + en massa prover som jag fått från Kicks. Har många nya dofter från de stora märkena. Så kul att testa och variera.

Jag får även pengar tillbaka beroende på hur mycket jag handlat. 25kr eller 50 kr. Precis som på ica maxi. Även rabattkuponger så som 20% rabatt på ett köp, eller handla för 500 kr eller mer så får du 100 kr rabatt. Jättebra!

Sen får man hem Kicks tidning och där brukar jag leta efter erbjudande där man kan handla en viss produkt och få ett paket på köpet. Denna gång fick jag ett paket från clinique om jag handlade produkter av det märket.
Denna make up remover är den enda som fungerar till min hy. Använder inget annat än varmt vatten för att ta bort mascara, ljummet vatten till ansiktet och sen efter denna remover.
Testar just nu denna produkt som skall ta bort ringar under ögonen. har den varje morgon och kväll. Skönt med den kalla kulan. Man känner sig fräch.

Estee Lauder, double wear, mascara + concealer. Använder concelern varje dag då jag i och med graviditeten har rätt så mörka ringar under ögonen.


Shampoo och balsam från Björn Axén mot torrt hår. Och en massa läppstift i olika färger från Lumene. de här läppstiften "mjölar" inte på läpparna.
 3 st läppennor och en grön kajal. Räcker med läppenna och en glans så sitter det längre än ni kan tro. Det sitter fast man ätit mat.
Här är allt i helbild. Inte allt då, något var julklapp och inslaget så det kunde inte vara med i bild. Läppglanset i vänsta hörnet fick man med i clinique-paketet och det sitter i timmar. Har just nu med mig det i jackfickan om jag ska iväg en längre stund.

Som ni kan förstå har jag olika färg på läpparna varje dag just nu.

Så handlar ni på Kicks så säg till att ni vill ha ett medlemskort. Något jag verkligen kan rekommendera. Så drar ni det varje gång ni handlar. Här i Västerås handlar jag allt på Kicks som ligger i centra.

3 kommentarer:

  1. Mycket fina och roliga grejer och roligt med lite tips. :) den där make up removern, kan den användas till hela ansiktet eller är det bara en ögon make up remover? Sen är jag också lite nyfiken på vad du använder för fuktkräm under sminket, nått tips? :)

    SvaraRadera
  2. oj vad många läppstift du köpte haha skit fina färger :D ska också titta in där :)

    SvaraRadera
  3. Clinique är bäst :) kör nästan enbart på de :D
    Tänkte fråga en annan fråga när jag ändå skriver . Fäller ditt pälsbarn (hund) mycket ?
    Mina fäller liksom inget o funderat lite på en pomme länge men vågar inte för pälsen.
    Kram o lycka till med den kommande bebisen

    SvaraRadera