fredag 11 mars 2011

Vad har hon tagit i Ellen DeGeneres Show

Någon mer än jag som tittar på Ellen DeGeneres Show just nu. Är tjejen på scenen påverkad? Jag vågar inte titta mer. Jag skäms i hennes ställe.

Tre personer hade vunnit en tävling om fulaste skolfotot. (Bad School Photos) (De är vuxna idag) De fick visa en stor bild på singelfoto som togs i skolan. Alla tres var hysteriskt roliga. Sen var det en tj,j som bara skrek och hoppade hela tiden. Jätteskämigt. Hon måste ju varit hög eller nåt.


Hittade klippet. Går inte att klista in här men klicka på denna länk så kommer ni dit. Det är tjej nummer två.

8 kommentarer:

  1. Det bästa är ju att Ellen kan ta sånt :). Men ¨håller med, det var pinsamt.

    SvaraRadera
  2. Melbourne Shuffle (som jag precis fått upp ögonen för) är en dansstil som folk dansar till hardcore trance eller rave. Så det är vanliga golv. Antingen i skor el strumpor. Det ser helt sjukt ut men otroligt fascinerande när dom kan sina grejer... Jag tycker inte om musiken, men jag tycker det är kul med kunskap så jag ska nog träna lite så man kan dansa den där dansen.. Kanske kommer till användning när man minst anar :D

    Jossan

    SvaraRadera
  3. Haha exalterad är väl det minsta hon är. Hon beter sig dom att hon hade alla bokstäver i världen samtidigt. :P Nästan så jag hoppas att det va ett vad med några kompisar. Haha. Men Ellen är ju för skön. Hon är bra på att hantera alla möjliga situationer.

    SvaraRadera
  4. Dig såg man i tidningen idag! ;) Snygging

    SvaraRadera
  5. Hahah!
    Fan vad rolig hon var!
    Jag brukar se Ellen dagligen, hon är helt jävla fantastisk!!
    Tjejen som skuttade omkring var onekligen pinsam men Ellen är så jävla rolig när hon skojar om sina stolliga gäster :)

    SvaraRadera
  6. Caroline. Om hon nu har alla dem där jävla bokstäverna så ser man väl till att ta medicin innan.

    Eller som du säger ett vad. Dock tror jag inte det. Hur mycket pengar kan det röra sig om? Inte tillräckligt för att skämma ut sig för så många tittare..

    SvaraRadera
  7. Haha nee jag skulle nog kräva ganska mycket pengar för att skämma ut mig så. Skulle va kul och veta om hon skäms efter och hur hon är när hon är hemma. Borde ju vara ganska mycket nervositet i det där beteendet.

    SvaraRadera
  8. Hon är värd att skämmas när hon beter sig så där. Det var inget pinsamt missta,g utan hon gjorde det gång på gång på gång. Väsrta aerobics-passet.

    SvaraRadera