fredag 11 mars 2011

Hinner med lite mat innan jobbet.. och mina tankar om buss

Har varit på möte (hemligt) nu på morgonen. Efter det ÅKTE JAG BUSS hem. Jag åkte buss!!!! Det är lättare när man inte har någon tid att passa då jag inte förstår tidtabellerna hur mycket jag än läser dem. Står bara när de går fråm en viss hållplats. Inte när den kommer till den hållplatsen jag är intresserad av. VLs sida suger. Som tur var stannade bussen utanför min gamla skola så jag visste när jag skulle plinga på "stannar".

Om jag nu mot förodan måste åka buss så går det inga bussar utanför mig. Jag bor för centralt. Så då måste jag gå ner på stan. Eftersom jag inte fattar vart, när och hur bussarna stannar på övriga hållplatser måste jag oftast gå till centralstationen för att vara på den säkra sidan. Då känns det lite som om jag lika gärna kan gå. Tex skall jag till jobbet är jag skiträdd att missa bussen, och eftersom jag är så ovan och osäker så tar jag gärna en tidigare buss, men jag kan inte heller komma tidigare till det jobb jag har, så då får jag stå och vänta i 30 minuter innan jag börjar.
Därav åker jag helst inte buss till jobbet. Det kräver en timmes planering innan. Och spilltid som går åt till att stå ute och frysa...

Skall strax iväg och jobba men hinner med två stekta ägg först. Jobbar gångavstånd idag så jag är glad;)




3 kommentarer:

  1. Det finns ju en flik på VLs hemsida där man ser exakt tid när bussen kommer till busshållplatsen. Älskar den egenskapen, då kan man gå ut när det är 6 min kvar och veta att det är just 6 min kvar...

    jag tycker om bussarna i stan. jag bor på malmaberg och åker 2 ggr i veckan till skolan.. love it! Även om det kostar skjortan!

    SvaraRadera
  2. Du måste ju ha en bil Marlene!

    SvaraRadera
  3. Jaaa! tack. Du kan komma med den idag. Är nog hemma hela dagen;)

    SvaraRadera