måndag 28 mars 2011

Nytt ljudsystem

Ljudstystemet brann upp i helgen. Det luktade bränt så något brann väl upp i den där förstärkaren. Vi hade ett 5.1 system från Logitech som kostade flera tusen. Fanns till och med en dosa till. Det finns inte i de lägre prisklasserna.



















Förutom att förstärkaren blev överhettad så smälte en sladd så den hade väl gjort sitt. Så idag har vi varit runt till alla ställen som säljer ljud och kikat på nytt. Kan redan nu säga att det inte blev ett för 8000 kr utan vi körde på Logitech 2.1 system med försärkare. Det var hyfsat ljud och man reglera volym och bas på en av högtalarna. Enkelt.

LOGITECH Z623 2.1
Nu kommer ljudet bara från ett håll, jag är van att det kommer från alla håll och kanter från rummet=(
Finns ingen dosa så vi får klönsa om vem som skall sänka eller höja när vi ligger i soffan och kikar på film.
Detta är en stor omställning för mig, men ändå förvånas jag över ljudet. Får dra på här nån gång se vad det går för. Jag älskar att ha musik när jag fixar mig. Ljudet skall gärna höras fast jag står några meter bort.
Någon av mina läsare som har detta ljudsystem och som kan säga några ord om hur det är???

3 kommentarer:

  1. Logitech är bara skräp! Men om du bara vill ha hög bas för festen så fine, men det är inget man har för film och riktig musik.

    SvaraRadera
  2. Jag gav bort tv-ljussystemet idag för vi använder det inte. Ser mest film via datorn..... ^.^

    Som jag skrev finns det inte pengar till något dyrare. Hade du rekomenderat något annat i längre prisklass? Inte de där feting-högtalarna för 59 000 kr på HiFi-butiken.

    SvaraRadera
  3. Jag har LOGITECH Z623 2.1 och den är skit bra! borde köpa!

    SvaraRadera