måndag 14 mars 2011

Har du koll på vem som läser din blogg??

Ni vet när någon skriver elaka kommentarer. Jag bryr mig inte, men vill ändå säga att jag har koll på er. Tex, inatt satt någon från Trollhättan uppe mitt i natten poch läste min blogg. Kan till och med se vilka inlägg du läste;)
Jag kollar inte upp mer än så om det inte handlar om någon jag vill läxa upp. Hahaha

Har ni koll  på vilka som läser eran blogg?
Tex, vilken stad dina läsare kommer ifrån, kom de in på bloggen genom att söka nåt ord på google, vilket ipnummer en läsare har?

17 kommentarer:

  1. Vadå koll? Du kan kolla att nån tomte i Trollhättan läser din blogg, men that's it. Du kommer inte längre än så. Du kan aldrig ta reda på område, gata, namn osv...
    Nu kommer du garanterat "kolla upp" mig. Men allt du kommer att få fram är att jag sitter i Västerås och vilken internetleverantör jag har. Och hur kul har man med den informationen?

    SvaraRadera
  2. Nu var det mycket folk inne samtidigt som dig så svårt att säga vilken av alla du är...

    Du säger att du är från Västerås.
    KL 16:11 Var Daniel Nordqvist inne. Inge ont mot dig Daniel=)

    16:10 någon från Hegersten.
    16:07 Eva Ornberg
    Hur detta stämmer vet jag inte. orkar inte ägna tid åt detta just nu. Om du ger mig ditt ipnummer så skall jag nog kunna luska fram dig..

    SvaraRadera
  3. Verkar som en med fjortisbeteende.

    SvaraRadera
  4. Glömde öppettider: tis.fre 12.00-18.00 och lördag 12.00-16.00/ma

    SvaraRadera
  5. Hej. Läser din blogg för jag gillar det du skriver om smink. Men hur ser du detta? Jag ser från vilket land mina läsare kommer, inget mer. Jag vill veta lite mer om mina läsare.

    SvaraRadera
  6. Gillar din blogg verkligen men här måste jag undra hur du menar. För alla dataforum och kunniga jag känner säger att en privatperson inte kan spåra ett ipnummer. Man kan bara se vilken internetleverantör personen har och ev stad. Hur kunnig man än är. Det är olagligt för internetleverantören att lämna ut mer än så. Vad heter jag? =)

    SvaraRadera
  7. Gillar din blogg verkligen men här måste jag undra hur du menar. För alla dataforum och kunniga jag känner säger att en privatperson inte kan spåra ett ipnummer. Man kan bara se vilken internetleverantör personen har och ev stad. Hur kunnig man än är. Det är olagligt för internetleverantören att lämna ut mer än så. Vad heter jag? =)

    SvaraRadera
  8. Ja, jag är lika nyfiken jag på hur du får fram namn på dom som besöker din blogg, eftersom det är olagligt. Enda sättet att få fram namn från en IP-adress är om man går till polisen, men då ska det vara väldigt kränkande eller hotande kommentarer för att dom ska bry sig...

    Så, nu var jag inne 8.30. Vem är jag?

    SvaraRadera
  9. Var inne rätt så många den tiden. men exakt 8:30. Du kom till min blogg för du googlade på nåt med ipadresser.
    Du är student. För du har Märladalens dataförening. Mälardalens datorförening är en ideell datorförening som erbjuder internetuppkoppling med 10Mbit/s till studenter i Västerås/Eskilstuna.
    Finns ett namn med Fredrik Eriksoon, men det är säkert namnet på föreningens adress.Även Henrik Bergqvist står med. Kan vara så att de två ligger bakom M.df här i Västerås.

    Mer vet jag inte för det är ett närverk och hur jag ej följer bakåttrådar så kommer jag till nya routrar i Uppsala eller Stockholm.

    SvaraRadera
  10. Haha, du har inte ett rätt kan jag meddela. Så lägg ner det där med att säga att du kan spåra folk.
    Tack för mig! :)

    SvaraRadera
  11. 14:is stil in i det sista. jag skrev att det var många inne men just det klockslag du angav var det jag kollade. Så du kan ha varit inne 08:28 08:32. Jag är inte synsk vettu.

    ja, trevligt att du tackar för dig. Du verkar vara nån idiot som utnytjar det där med anonym.
    Undra hur kaxig du skulle vara om vi sågs i verkligeheten...

    Tycker det är fegt att gömma sig bakom anonymfunktionen. Det betyder ju att man inte kan stå för sina åsikter. Stå för det man skriver.

    SvaraRadera
  12. Ps, jag vet inte vems blogg du läser för jag har inte skrivit "att jag kan spåra folk".
    Läs inlägget en gång till.

    SvaraRadera
  13. Jag kan visst stå för mina åsikter. Men själva grejen med min kommentar var just att visa att du inte kan kolla upp folk.

    "Jag kollar inte upp mer än så om det inte handlar om någon jag vill läxa upp. Hahaha" Det var det jag läste. Så om du nu "vill läxa upp mig" så kan du ta reda på vem jag är eller?
    Erkänn att du ar fel... Man har NOLL KOLL på vem som läser ens blogg, vem som kommenterar och var den kommer ifrån. Det är det som är så läskigt med att lämna ut sitt liv i en blogg.

    Jag är allt annat än fjortis och jag utnyttjade anonymitesfunktionen i sifte att få dig att förstå att det går inte att spåra folk...

    SvaraRadera
  14. Hej, Är det bara på Blogspot man kan se folk som besöker bloggar? Jag undrar hur man kan söka och se hur man kan se vilka namn och så som söker bloggen? hur gör du de?

    SvaraRadera