torsdag 17 mars 2011

Kylen pajade idag så vi fick åka och köpa en ny. Lagom kul...

Kylen pajade inatt, insåg det innan jag skulle iväg på möte idag. När jag kom hem ställde jag ut all mat på loftgången. Åkte med killen och hans far och köpte en ny kul och frys. Kommer hem, packar upp. Inser att det inte är samma som vi valde i affären!!!!! Det saknas ett frysfack i frysen. Ett längst upp där an lägger iskuber. Får inte plats ett sånt i den modell vi fick. Den är byggd på ett annat sätt. De får fan komma och hämta den vi har, och lämna den rätta. Imorgon skall jag ringa och vara arg.



Har i alla fall lagt in all våran mat i nya kylen. Får ta det hela den här biten imorgon. Vill bara att det ska vara morgon nu så jag kan ringa och lösa detta. Nu finns det ju inget plats för all is. Lådorna är ju fulla med mat. Det var den där islådan som avgjorde att det blev den kyl/frys som det blev.

Det där blåa klämman tog jag från en annan kyl/frys. Jag sa: Köper vi den här Bosch så måste jag få med klämman. Annars kan det va! Hahaha. Har hänt mer än en gång att soyan ramlat på hyllan och läckt ut, ner i frysen och ner på golvet. Klämman håller soyan på plats. Jag älskar den. Varför kom inte jag på den idén? Då hade jag haft pengar och skulle inte sitta här och vara bitter.

3 kommentarer:

  1. Sv: Tack så mycket, aa tyckte det va dax med en header, jag va väl enda som inte hade en haha..

    Mmm det mesta blir ju så mycket finare i vitt =)

    HeHe du får väl köpa plastkarameller då *ler*..


    Ohh sånt är inte skoj.. våran kyl och fryser brummar som bara den så får se när den pajar för oss.. *orolig*
    Soyan har du den i kylen?..ska man inte ha den i skafferiet..?!
    Men smart klämma endå..!!

    SvaraRadera
  2. Finns inga skafferier nuförtiden i s.k morderna lägenheter. Synd för de är bra och behövs,saknar det. Åldre lägenheter har bättre planlösning såsom fasta garderober (inbyggda),skafferi o garderob (stort rum där man hängde kläder och med hyllor)/ma

    SvaraRadera
  3. Ma: Vad hade skafferi med att kylen gicksönder att göra?? Jag sparde skafferiet ovanför den gamla kylen och ställde på nya kylen. Sen har vi hörnskåpet so´m skafferi.

    Du har ju visst ett skafferi hemma. Ni använder det bara som städskrubb. Gör om till skafferi då=) Jag kan fixa det. Du vet att jag älskar sånt!

    SvaraRadera