onsdag 9 februari 2011

Tack alla söta ni! Kilorna försvinner

tack för alla underbara tips när det gällde "bantningen". Jag vill helst inte skriva att jag bantar för det gör jag ju inte. Jag ändrar mina matvanor. Haha.
Ville bara säga att det har redan gett resultat.
Jag har inte ätit godis. Bara druckit vatten. Ätit kyckling med sallad. Ytters lite potatis ris och pasta. Inget bröd. Morötter ligger det mängder av i kylen so jag äter när sötsuget sätter igång. Jag har slutat med alla piller som medförde ökad aptit och viktupppgång.
Har gått ner 2 kilo!!!!!! Är så jävla peppad när jag ser resultat.

Lagar mat nu. Det blir mor-kåls-korv, utan korv. Är för lat att tina. Jag vill att maten skall gå snabbt att göra.
Nu åt jag ju detta innan den här processen började för jag tycker  det är gott. Så inte tror att jag pinar mig själv. Kål är sjukt gått att steka länge i pannan. Blir mjukt och gott. Morötterna köpte jag på ica-maxi, en stor påse med FÄRDIGSKALADE morötter 10 kr. Då är det så lätt att bara ta en morot när sötsuget sätter igång, eller om jag bara vill småäta.
Jag tog två ägg också, vet att det är kolhydrater men vill ha olika smaker i maten. Inte bara kol och morötter.
Ska återgå till spisen nu. Ville bara berätta hur bra det gick, och tacka för alla tips=)

12 kommentarer:

  1. - ägg är bra, men plocka bort äggulan =)

    Kul att de ger resultat Marlene :)

    Nått som är bra är kanel, de sätter igång matsmältningen och fettförbränning. Så ge dig på lite kanel, kanske i en kopp kaffe eller nått sånt trevligt ;)

    Ge gärnet!!

    SvaraRadera
  2. Bra där Marlene :)

    Tänk på att det är lite "farligt" att gå ner så mycket så fort också. Sen vet jag ju iofs inte hur länge du hållit på. Försök att äta typ var 3e timme för då håller sig fettförbränningen igång, men som sagt, små portioner, fler gånger =)

    Jag vet inte när han kommer hem faktiskt, och JA laddaren skall finnas i lägenheten. Jag vet att den är där men han är nog bara sämst på att leta. (av erfarenhet vet jag detta, saker kan ligga framför hans näsa och han hittar de ändå inte).

    Hoppas ni hittar den!!

    LYCKA TILL =)

    Svartkaffe utan mjölk eller socker, det är bra skit det :) Försök att dricka vatten konstant för att det renar och håller kroppen i god vätskebalans när man "ändrar" sin diet.

    Ruccola är också bra för förbränning ;)

    SvaraRadera
  3. Morötter & vitkål innehåller mer kolhydrater än ägg så du vet :)

    Ägg = 1,4g
    Moror = 8,7g
    Vitkål = 3,8g

    SvaraRadera
  4. Jaha. gör det. jag hade ingen arning för jag räknar inte allt jag äter. jag äter det jag tycker är gott. Tycker min orotsdiet funkar utmärkt.

    SvaraRadera
  5. Tycker det är en bra inställning att äta det man tycker är gott, förbjuda hit och dit och följa slaviska regler känns ju onödigt om man inte måste. Testa sig fram vad som passar en bäst är klokast. =) De var mer att påpeka ässch bry dig inte om kolhydraterna, det är en del kolhydrater i frukt och grönsaker. Man kan ju inte ta bort alla livsmedel =)

    SvaraRadera
  6. Du behöver INTE ta bort äggulan.
    Ägg är inte farligt.
    Om många av er tänker (Aaaah farligt kolesterol!" Så kan jag säga att det är en myt.
    Kolesterolet är bara farligt i kombination med mycket kolhydrater.
    Så ät ägg, det är gott och nyttigt, mycket selen, vilket vi här i Sverige får i oss för lite utav.

    SvaraRadera
  7. Jag tog inte bort gulan. Äggen var pyttesmå så det hade inte blivit något kvar. stekte två ägg och det var jättegott med maten jag gjorde.

    Nu på kvällen blev det onyttig mat. Gabriel gjorde en god krämig soppa. Jag tackar ju inte nej precis. Den var sjuukt god!

    SvaraRadera
  8. Välkommen på Morotens dag!

    SvaraRadera
  9. Läs min blogg om du vill inspireras lite.. proana<3

    SvaraRadera
  10. Konstigt att du skriver att du inte bantar, för det är ju det du gör. Du skriver ju att du måste gå ner 15kg, och är glad för att du gått ner 2kg redan. Du ändrar ju matvanorna just därför för att du ska gå ner i vikt och skippar/minskar en del av vad du äter. Så kom inte och säg att du inte bantar..
    Och förresten så behöver du inte gå ner i vikt, du är redan smal..och jag slår vad om att om du vore +100kg så skulle du vara vacker ändå.=)

    SvaraRadera
  11. Sådär. då fick du inte båda elakt och snällt i samma kommenatr.
    Jag bantar inte. Jag ändrar mina matvanor. Jag äter ju inte mindre!? Jag äter annan mat. Jag går på diet.
    an bantar väl inte för att an inte äter godis. Det är väl vad man tycker om och inte tycker om? Eller?
    Bantar man om man väljer kål och morötter i stället för en cheesburgare?? jag skulle mer se det som att an tänker sig för innan man stoppar i sig något.

    Jag väger inte in mat, jag räknar inte kalorier. Jag har bara slutat med vissa saker.

    SvaraRadera