tisdag 8 februari 2011

Hiros flickvän drunknar

Detta ärett sorligt inlägg. Hiro har en jättesöt flickvän. Det är en nalle som Gabriel en gång i tiden fick av mig. Han bryrs sig inte om sånna gulli-gull gåvor så han gav den till Hiro. Hiro har haft sin flcikvän sen han var bebis. Han är väldigt fäst vid henne. Nosen är borta så jag har sytt dit vitt tyg. Hon är hård i åälsen för Hiro och slickat sönder henne. På kvällarna hätar han henne när dte är läggdags. Han kan inte sova utan nallen.
Idag tyckte jag att det var dags att slänga in henne i maskinen. Hiro krafsade förgäves på glaset medans han såg sin älskades drunkna i vattnet och börja snurra runt. Hiro grät och det var hjärtskärande. Nu ligger han i soffan och är ledsen. Har kurat ihop sig till en boll. Hans mamma har dödat flickvännen lixom.
Om 57 minuter är hon klar, sen skall hon ju torka i nått dygt. Hoppas han tar emot henne med glädje sen. Hon kommer ju inte lukta som hon brukar göra.

9 kommentarer:

  1. Hahaha, Marlene, du är ju för underbar!:)

    SvaraRadera
  2. Nämen, stackars Hiro! Hoppas han kan sova inatt.

    SvaraRadera
  3. Men gu så grymt.. stackars liten, såg ju faktiskt ut som han grät..!!

    Han kommer ha men för livet stackarn ;)
    Blir som när ett barn ser sin napp bli kastad så var det nog för Hiro.

    HeHe mina vovvar brukar oxå slicka och slicka på sina mjukisdjur så de blir alldeles hårda, HeHe det är då de är som bäst tycker Busan och Nova!

    SvaraRadera
  4. Okej.. de första gången jag fått tårar i ögonen av att en hund blir ledsen när man tvättar. Haha, så gulligt. Men de var så sorgligt också =( Du bara måste uppdatera hur de gick när han fick tillbaka sin flickvän!!! =)

    SvaraRadera
  5. Hahahahahaha. Så gullig kommentar!!!!
    Han blev glad när hon kom ut. lite elakt att hon åkte ut två gånger för att sedan åka in igen för torkning. Men när hon kom ut så tyckte Hiro att hon luktade konstigt. han slickade lite på henne, sen tog han henne i munnen och sprang runt.
    Jag klan filma hur han ser ut med sin flickvän. Det är så gulligt så mitt hjärta smälter varje gång.

    SvaraRadera
  6. Världens sötaste hund!! Vad är han för ras? Dvärgspets? :D

    SvaraRadera
  7. Haha humor men även lite sorgligt . Vad är det för hundras :) ?

    SvaraRadera