fredag 11 februari 2011

Shopping. Klänning till resan


Var faktiskt jättelänge sedan jag köpte nåt fint. Idag kunde jag inte motstå denna sommarklänning när jag gick förbi en ny affär i stan. Butiken hetter Ruth m. fl. kan se ut so en tantbutik men de hade vissa klädesplagg so var så mycket jag. Och vet ni vad klänningen kostade då??
159 kr!!!!!!!!!!!!!!!!! Och den sitter så fint på mig.
Hon i kassan:
ja, nu får du ha den i sommar. Är ju ett tag kvar...
-Nja, jag tänkte ha den om två veckor jag=)
Tog två bilder på klänningen med olika inställningar på kameran.

Knyte i midjan.

Söt ärm. Fickor på framsidan.
.
Jag kommer absolut handla där flera gånger. Jättebra service. Ni vet när du kommer till hytten och frågar om det går bra, om de skall hämta en annan storlek åt en. Finns 5 st Small kvar. fanns även en likadan känning fast i enbart lila blommor. Också jättefin så jag fick välja ett tag. Jag valde den som jag såg först, och föll för.
.
Ps. man kan säga att den är från min pappa då jag fick 700 kr i 25årspresent av honom. Köpte färg till skrivaren för 500, och sen den här klänningen. Pappa var här idag och tyckte om klänningen. Fick prova den och snurra runt lite. Han var mycket nöjd. Han tyckte att den var från honom, fast att jag fick hämta den själv??? Hahahaha

2 kommentarer:

  1. Sv: HeHe näää men jag säger liksom stan om hela västerås ibland.. Jo så sant det ligger på branthovda..
    Ahh den där sekten har oxå loppis.. där är det billigt vill jag lova eller va i allafall sist jag va där!!

    Jaha är det du som har lämnat in dem, ja de står ute i barnhyllan nu.. och den där kassen använder vi faktiskt med att fylla pappkassar i hehe.. !!
    Så får hoppas de kommer till användning till någon lycklig tjej eller kille!!

    Hehe jaså, jo kan nog va andledningen, har själv haft med mig min mammas chihuahua när hon va valp och det slutade med att jag fick lite små grejer gratis *ler*.. hundar gör verkligen folk snälla !

    Vilken fin klänning =) bara vänta på våren nu då.

    SvaraRadera
  2. Sv: Haha och det va inte ens jag som har packat upp de där grejerna.. jo lite sjukt är det väl men jag tror f*n jag har nå fotografisk minne för har jag sett nåt så läggs det på minnet liksom Haha..

    jaha, ja det känns ju som en lite onödig grej..

    Okej oh va najs, slippa snön och detta kalla väder!.. man blir ju inte ett dugg avundsjuk inte näää då... ;)

    SvaraRadera