torsdag 17 februari 2011

En kväll, 4 utgångar

Igår kl halv 10 på kvällen ringde Lollo mig. Hon hade besök från Karlstad och de tänkte gå ut. Själv satt jag i mjukisdressen och åt plommon framför datorn.
Jag var på Lollos inbjudan. Så medans tjejerna sniglade sig hem till mig sminkade jag mig, satte på mig en klänning och puffade till håret. Jag blev klar, och väntade och väntade. Tjejerna var så sega. De gick säkert inte ens. De gjorde nog kullerbyttor hela vägen. Därför det drog ut på tiden.
Vi gick ner på stan och upp till SILK. Det skulle vara trubadur som spelade där, men trubaduren var sjuk. Vi hade bar häng. SILK hade problem med swedbank igår så Lollo och hennes väninna fick springa ut till en bankomat och hämta ut pengar. Själv stod jag vid baren och kände allas blickar. "Å, titta på den där tjejen. Hon är ute själv".


Vi träffade två killar som hette Paj och Kenny. Eller Piff och Puff. What ever...

Finns det en historia på till den här bilden då Kenny stirrar in i kameran? Det är som om jag tvingar honom att vara `med på kort. Håller hårt i hans lår och sticker in naglarna i hans hud, samtidigt som jag viskar: Nu ser du glad ut och tittar in i kameran.

Vi gick från SILK och vårt 2:a stopp blev Circus. de enda lediga sittplatserna var i en röd soffa i nåt hörn. En soffa bredvid ett bord med norsktalande ABB:are. Talade de inte norska så var det engelska, eller svenska med rolig dialekt.

Lollos nyfunna vänner Henrik och Gärad. Cirkus stängde tydligen kl 01:00 så vi gick till kvällens 3:e stopp. Å. träffade min vän Peter där. Han var på väg hem...Trodde han.
Vi gick in och satte oss. Tog en öl. Jag blev uppbjuden av en karl till dans. Alltså typ buggdans. Detta på väg från toan till bordet. Jag tackade ja. Han snurrade och snurrade mig tills jag snurrade därifrån. Kvart i 2, en kvart innan alla Västerås uteställen stänger fick någon, troligtvis jag, att vi skulle till Pluto. Kvällens 4:e och sista stopp.
Jag sa till vakten att vi bara skulle upp och gå ett varv. Han sa, men ni måste hänga av er jackorna. Mmm, troligt. För att sedan stå i kö i 30 minuter? Nej tack. Så vi gick in på krogen med jackorna på och såg ut som tre miffon.
Hörde efter stängning när vi stod utanför och väntade på Lollos väninna att en kille blev utkastat för att han hade jackan på sig.

Fem i två, 5 minuter innan stängning, blir Lollo och hennes väninna bjudna på lite champagne av nån snubbe.


Lollo och jag är ledsna för att det stängde och det var dags att gå hem.
Här står vi utanför Pluto och väntar på Lollos väninna Sanne som var kvar där uppe. Gruppbilden är med några okända människor som mest ville vara med på bild.
Vem är han då? Folk bara kom fram och pratade. Jag ville bara gå hem. Till slut gick vi upp och hämtade Sanne.


Inga kommentarer på sista bilderna. Jo, tre polisbilar kom för det blev bråk. Jag frågade vakten om jag fick gå upp igen och hämta våran borttappade Sanne. På väg in springer 4 killar ut och jag bli omkullputtad och vakten tar emot mig. Jag ser hur de ställer sig bakom ett hörn och sen bara small det. Knytnävar flög och jag gallskriker: BRÅK!! Alla vakter rusar till platsen. Hoppas det löste sig.

5 kommentarer:

  1. Kan du inte lägga upp vad du använder för smink och i vilken ordning, foundation, puder.. ja allt. :) Behöver lite tips. Puss på dig sötnos

    SvaraRadera
  2. Jag har försökt gjort sminkvideo, men det går inte för det tar ju allt från 20 minuter till mer. Kan kanske göra ett bildrepotage på de produkter jag använder=)

    SvaraRadera
  3. Vad kuk ni såg ut att ha = ) Kram Coolingen

    SvaraRadera
  4. kul* ska det stå herregud

    SvaraRadera
  5. Coolingen; Hahahahaha. Ja, nå k'k fick vi inte. Hahahahahah. Hahahahahahahahahahahahaha.
    Men kul hade vi. Mycket!

    SvaraRadera