fredag 11 februari 2011

EFTERLYSNING: UNDERVATTENSKAMERA

Vi efter lyser om att få låna en undervattenskamera då vi åker bort den 25:e februari. Kommer hem 4 mars. Är borta en vecka. Vi är 8 personer som åker och alla hade ställt in sig på hur kul vi skulle ha med en undervattenskamera som vi skulle få låna. Nu blev det inte så, så jag letar förbrilt om att få låna en så här i sista sekunden.

6 kommentarer:

  1. Jo men jag bara halkade in på din blogg och kunde inte sluta läsa vidare, tills jag insåg att det var dax att sova :)....

    Tor är min pojkvän, och jag fick den bara för att. Han hade dragit den och tänkte slänga den. Och då fick jag för mig att "tänk om du dör, då är tanden det ända jag har kvar av dig". sjukt kanske:P

    SvaraRadera
  2. http://shop.onoff.com/Produkter/Kameror/Videokameror/Kameror/SANYO_Digital_Full_HD_kamera_Rosa/prd23401456.aspx

    den där verkar awesome tkr jag, vill så gärna ha. Ett plus är ju att man både kan filma och ta kort i vatten!

    SvaraRadera
  3. 2790 kr!! ja, den får du gärna bjuda mig på;) TACK!!!!

    hahahaha

    SvaraRadera
  4. Sv: HeHe ja men då förstår jag att du va tvungen att tvätta den *ler*.. gilla han den lika mycket när den inte dofta Hiro "snuskerier" då?..

    Nää den är väl egentligen till för att ha iphonen i, men har man ingen sådan kan man ha sin vanliga mobil i o ett läppglans kanske hehe..
    Är nog perfekt med en sån liten väska till sommaren =)

    Ja visst va den, älskar såna där gammla nycklar så fint!
    Jo jag "jobbar" eller arbetstränar på ett loppis här i stan, brödet och fiskarna. Kanon bra ställe älskar verkligen att jobba där.
    Brukar du va där nåt?.. Om inte så får du passa på och komma när vi har rea för då blir det sjukt billigt (är ju redan billigt från början) tror vi har det om två veckor eller så..
    Hojtar till när det är om du är intresserad att fynda lite =)

    SvaraRadera
  5. Jordå klart det betyder :), men just när han skulle kasta den tänkte jag inte längre.

    Jag har eksem i hörselgången som kommer tillbaka tittsomtätt, och då kliar det i örat vilket gör att det avlägsnas hudceller och det blandas med vätskan (låter äckligt) som blir klumpar som trycker i örat också är det som öppna blodsår i örat.. svårt att förklara ibland är det behagligt och jag kan åtminstonde klara vardagen. Men just som idag ligger jag bara och skriker och gråter och får panik..

    SvaraRadera