torsdag 10 februari 2011

Jävla fan&%¤#/(&¤&6. MIN CYKEL!!!!!!

Någong gång efter kl 02:00 har någon/några tagit med sin verktyg till min cykel. Satt sig ner och tagit bort framhjulet. Ni kunde lika gärna tagit hela cykeln era idioter! Då kunde jag letat efter den! Men ett framhjul??!!!!!!!!!  Jag kommer inte kunna cykla mer. Jag har inga pengar så ett nytt däck kommer inte på frågan. Min cykel heter Pärlan och hon är jättefin. (jag har döpt henne, det är en svalancykel) Nu är pärlan förlamad kan man säga. Mamma hittade cykeln utanför hissen på gården. Vem har ställt den där lixom? Hur kan ingen har sett nåt när det är utanför alla fönster!!
Nu står min cykel trasig på loftgången och jag är så arg så jag vet inte vart jag skall ta vägen. Vad gör man? Känner mig maktlös.
Hur har inte jag kunnat hört nåt som somnade så sent? Hände detta inatt borde ju Gabbe sett min cykel när han kom hem. Han fattar väl inte att det är min. Mamma såg direkt. Jag har en jävligt fin cykel med helt nya växlar och cykelkorg. Nu har har jag fan ingen cykel!!!!!!!! Kommer köpa pepperspray efter detta. Önskar bara att jag sett den/ de som gjorde detta. Ringt 112 och smugit mig ner på dem. Sparklat dem i ansiktet opch sprya pepparspray i ögon, mun och ku.... Ja, ni fattar.
Så idag är verkligen inte min dagen. Kommer vara arg ett bra tag nu.


Ofta inte personen som gjorde detta planerat detta?  Måste ju haft med sin verktyg. Däcket sitter ju fast ed bultar.

Här är bakdäcket och det sitter fast så här.
Om någon har sett något så hör av er. Ni kanske har en granne som kom hem med ett fint cykeldäck inatt. Då är det mitt!! Eller ser någon på gården som byter ut sitt däck mot mitt däck!!!  Tacksam för alla tips.

3 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg du har :) jag gillar den.
    Ser att du också bor i västerås det gör jag med :)

    SvaraRadera
  2. För mig var det precis tvärtom. Kom ner och skulle ta cykeln till skolan (för några år sen) men där stog bara framdäck fastlåst i cykelstället. Det var lite svårt att cykla på. :P

    SvaraRadera
  3. Caroline. Gud va skönt att vi löste detta. Säger ju sig själv att boven tog halva din cykel, och nu halva min, för att i slutändan ha en hel cykel^^

    SvaraRadera