torsdag 20 november 2008

Vad händer här?

Igår snöade det när jag gick hem ifrån stan. Det var mörkt ute och snön singlade ner omkring mig. Då kom årets första julkänsla.


Vad hände sen? Varför står strykjärnet framme? Varför hänger det en röd gardin i köksfönstret?


Klart! Jo ni, jag tjuvstartade med julens färger. Inga ljusstakar eller tomtar. Bara rött, vitt och änglar.


Den här ängeln fick jag av mamma för några dagar sedan. Köpt ifrån mio. Vasen bredvid fick jag ifrån några vänner när jag fyllde 20. (Köpt på IKEA).


Något jag kom på igår var att knyta röda rosetter kring ljusen och vips, så blev det julljus=)
.
.
Mycket av min lilla pyntning är smarta lösningar. Kostar alltså ingenting. Inget är köpt i år utan jag tar det jag har och hittar på. Har gått på stan och önskat jag kunde köpa både det ena och det andra men jag tittar bara, känner på sakerna och sen går jag därifrån. Skall inte slösa pengar på en massa julpynt. Jag tar det som finns hemma och det blir så fint så.
Granen som kommer upp senare skall jag nog klä i bara guld. Guldkulor och hängglitter.
.
.
Tips för er som söker fint julpynt i Västerås.
INDISKA har ljuslyktor, udda julgranspynt (tex en röd elefant med glitter på), dukar, kakfat i rött och en massa annat. Jag var där inne i kanske 20 minuter igår för att kunna titta på allting. Gick bara runt och mös. Kurrade för mig själv.
Sen har ni TIIMARI tvärs över gatan. Gå in där om du söker julgranskulor att ha i granen eller i fönstret. Gud så fina det fanns. En hel hylla på båda sidorna. I alla färger. TIIMARI har även sånt där tjocka glitterslingor på ca1-2 meter. Finns i guld, silver och andra färger så som, grönt, lila och rött. Finns även fejk-gransrisslinga med julstjärnor i.
.
.



1 kommentar:

  1. Tips till Gabri: Den lilla ängelen kanske råkar trilla ut när du vädrar..Ojdå!

    SvaraRadera