söndag 2 november 2008

Om den där fredagen...

Till alla anonyma som är bittra. Ni kan lika gärna säga förlåt. Ni vet inte ens va som hände! Men jag skall säga till er alla som undrar att det fanns vissa som kom fram och sa elaka saker om min tandställning! DÄR GÅR FAN GRÄNSEN! Har hittills bara hört att jag är modig, söt och bra förbild som vågar.
Så när folk kläcker ur sig dumma saker som har med min tandställning att göra så blev jag helt paff. Blev ni inte uppfostrade hemma hos mor och far.? Kallar ni folk med glasögon för glasögonorm rät in i deras ansikten. Skriker ni tjockis till folk på stan bara för att dom är tjocka?
Väx upp!
.
.
Och hur var det igår på Halloween lördag då? Bästa kvällen på länge! Jag hade gjort snittar och annat tilltugg, nötter, ostbågar, oliver. Allt fanns här. Vi sjöng Sing Star och hade sjukt roligt.
.
Jag är faktiskt med på en vimmelbild på en krogsida. Den som hittar mig först vinner äran!
.
.

9 kommentarer:

  1. Kan det bara vara Karma som kommer igen till dig?? har du ens tänkt på det?? Nä, trodde inte det heller...
    Man får vad man förtjänar i det här livet...
    Som sagt, "what goes around, comes around.."

    SvaraRadera
  2. Ähhh. Va?
    Så du tycker det är oki att säga dumma saker om en tandställning?? Skärp dig. Det var det dummaste jag hört.

    SvaraRadera
  3. Uppfostrade? Klart vi har blivit det. Vi provade att vända andra kinden till, men med vissa människor blir det omöjligt. Som att försöka älska könssjukdomen som smög sig på.

    SvaraRadera
  4. Jag ska inte säga nånting här på bloggen Marlene, jag ringer dig istället.

    Men vissa människor borde ju fan skämmas!

    SvaraRadera
  5. Vad är det marlene har gjort för ont egentligen? Jag kan inte tänka mig att marlenes kharmakonto skulle ligga på minus. Berätta vad hon har gjort istället för att bara ordbajsa från en anonym avsändare eller lämna henne ifred.

    SvaraRadera
  6. Till Charlotte: Anonym ordbajsare var dagens bästa ord. För det är ju så feeeegt!

    SvaraRadera
  7. Karmakonto? Minus? Ja, det kan jag gå i god för!!
    Hon har inte alltid varit så snäll mot människor....Som sagt feg är jag inte, och har frågat Marlene om hon vill ha en pratsund m mig igen irl, men inge svar på den....Så, är det jag som är feg eller marlene??

    SvaraRadera
  8. Inte tillräckligt modig för att tala om för oss andra vem du är så vi också får tycka till

    SvaraRadera
  9. Vad roligt att ni vill lära känna oss anonyma! Tyvärr går det inte att berätta vilka vi är. Precis som Marlene inte vågar berätta om alla hon tjafsar med här på bloggen och vad hon EGENTLIGEN gör. DET är fegt. Jag ser verkligen fram emot att träffa Marlene IRL så vi kan ta en pratstund. Men jag tror inte Marlene kommer tycka detsamma...

    SvaraRadera