torsdag 6 november 2008

Klänning ifrån stylebystars säljes!


Mått (cm): XS, Kupa A, Under byst 64, Plagglängd 60
199:-!!!
.
.
Denna klänning fick jag hem nyss ifrån Stylebystars.com. Dock är den alldeles för liten. Jag fick upp dragkedjan men bandet i midjan var så tajt så den liksom bullar över.
Nu säljer jag denna, helt oanvända klänning till någon mycket liten tjej. Endast 199:-. Jag betalade ju frakten hit så nu slipper ni.
Men jag tror att man måste vara väldigt liten för att den skall passa, kanske gå i 7-9, eller på gymnasiet. Jag minns inte när mina kurvor kom.
Skriv i kommentarsfältet eller skicka ett mail till Decisa@hellokitty.com så kan vi göra upp om en mötesplats där köpet skall äga rum.
.
.

6 kommentarer:

  1. hej igen.,
    jo jag är också från västerås, och jag har för mig jag var med på veckans blonda hår lr något sånt som du hade =)

    länge sen jag hade bild på mina småttingar, men jag hittade ett inlägg där jag har med en av dom iaf.
    http://vackerheten.blogg.se/2008/august/alla-utom-elin-ville-leka.html

    kika där om du vill
    /Jonna

    SvaraRadera
  2. Haha :) spindlar är faktiskt rätt så ofarliga av sig.. och mycket mer rädda för dig än vad du är för dom.. eller ja, i ditt fall vet jag inte haha :D
    Men jag skaffade fågelspindlar just för att jag hade fobi för dom.kunde inte ens gå in i ett rum med spindelnät i utan att hyperventilera. så jag satte mig ner hos en kompis som hade fullt med spindlar och tvingade bort fobin. det tog hela natten tills jag vågade ha en spindel på mig. och sen skaffade jag 1 spindel för att bibehålla att fobin var borta.
    och nu är jag inte ett dugg rädd.
    Testa? :)
    Finns mkt fascinerande fakta om spindlar faktiskt.
    Spindlar är lugna djur, när dom springer snabbt el så är det oftast beroende på att dom blir rädda,annars är dom lugna.
    Mina som jag har är marklevande, men den första spindeln jag hade som har dött, var trädlevande - han kunde hoppa och grejjer och va lite mer livlig av sig.

    SvaraRadera
  3. Ja jag förstår dig, jag var ju livrädd för spindlar förut också, men jag tror det är rätt vanligt att man försöker avskaffa fobier som hämmar livet. du kanske kan leva med din spindelskräck och då är det ju jättebra, då slipper du försöka bli av med den,för det tog ett jädra tag :)

    SvaraRadera
  4. Jag kan prova den. Kan fortfarande ha kläder från mellanstaidet haha. ag skrev till dig på msn, vet inte om du kollar här eller msn oftare. Men hör av dig när du ser det ditt nr blev ju stulet med mobil och allt.

    SvaraRadera
  5. Jag kan lova att Charlotte kan ha den!

    =)

    SvaraRadera
  6. Till Liin. Tror du. asså jag är osäker. Den är fan gjord till en pyggmé.Passar ingen.Hahaha

    Charlotte skall komma nästa vecka och prova den. Hoppas verkligen att den passar! Den är ju så söt=)

    SvaraRadera