måndag 10 november 2008

Hoppas att det inte händer

al-Qaida planerar ny attack i USA
Ska ”överträffa” 11 september 2001.

Läs artikeln på Aftonbladet här.
.
.

15 kommentarer:

  1. Men jösses! Al Qaida finns inte ens. Vad läser du för sossetidning?! Tror du på allt som står i Kalle Anka med?

    SvaraRadera
  2. är det nå fel att vara sosse eller? ska vi börja hacka på varandra pga politiska åsiker? du är ju sjukt rubbad!

    SvaraRadera
  3. hehe, har du blivit trampad på tårna anonym 2. Ja, det är ju inte helt rätt!!! Buhu!!!! Sjukt rubbad? hmm, det tycker jag nog inte även om jag ser det som en komplimang :D
    Go anoym 1, heja heja!!!

    SvaraRadera
  4. Släpper du in alla kommentarer direkt, eller granskar du dom först?

    SvaraRadera
  5. Det gör du visst,. Hur kontaktar man dig "privat" då?,..

    SvaraRadera
  6. Till anonym 1,2 och 3:
    Jag läste denna artikel och tänkte tanken; va hemskt om det skulle hända. Klart man inte skall tro på allt dom skiver. Var mest tanken på hur hemskt det skulle vara. Man ryser ju. Ni är välkomman med alla åsikter men nu vet ni varför jag la in den. kan skriva ett inlägg om att en komet kanske kommer krascha in i jorden. också det är ju mest en tanke på hur hemskt det skulle bli då.
    Ni vet: Tänk om...

    Till anonym4:
    Jag släpper igenom alla. Det såg du ju när du själv skrev, att den kom upp direkt.

    Till anonym5:
    Privat kontaktar du mig på Decisa@hellokitty.com
    Här kan du fråga något som du kanske inte vill skall synas i kommentarsfältet. tex har vissa tjejer mailat mig angående min tandställning och hur det gick till.

    SvaraRadera
  7. Är man sjukt rubbad om man är moderat och inte delar värderingar med sossar alls? Hahah! Då får jag väl vara rubbad. Stolt rubbad! Men mer rubbad är man nog om man delar sossarnas bidragsåsikter. Ingen i detta land vill ju jobba, men nog fan ser man snett på dom som har sina miljoner på banken och tycker det är orättvist att dom jobbat skiten ur sig för att få dom miljonerna. Då ska jag helt plötsligt dela med mig till dom som inte vill göra ett skit. Nej du, lilla sosse. Tack för fina heja heja där uppe, anonym! Det värmde!

    SvaraRadera
  8. En komet kan aldrig krascha jorden!! Vetenskapligt bevisat!! Inte för att få dig till dum igen, men jag kunde inte låta bli...hehe!! Heja heja

    SvaraRadera
  9. Heja heja var till anonym 1...lessen...

    SvaraRadera
  10. Till komet-anonym. Haha.Det är oki. Ibland kan man inte låta bli=)
    Men jag ville bara få fram det där "tänk om"!
    För övrigt har jag tittat på för många "jorden-går-under-filmer". Sen vad som är vetenskap är en annan sak.
    Mina favoriter är Day after tomorrow, och I Am Legend (med Will Smith).

    Och då måste man ju få tänka just: Tänk om...kan ju inte sitta och kritisera; Det där går inte. vetenskapligt bevisat.. nix..;)

    SvaraRadera
  11. Är man sjukt rubbad om man är moderat och inte delar värderingar med sossar alls? Hahah! Då får jag väl vara rubbad. Stolt rubbad! Men mer rubbad är man nog om man delar sossarnas bidragsåsikter. Ingen i detta land vill ju jobba, men nog fan ser man snett på dom som har sina miljoner på banken och tycker det är orättvist att dom jobbat skiten ur sig för att få dom miljonerna. Då ska jag helt plötsligt dela med mig till dom som inte vill göra ett skit. Nej du, lilla sosse. Tack för fina heja heja där uppe, anonym! Det värmde!

    Till alla om det "politiska snacket". Jag har aldrig sagt att jag är sosse eller moderat eller något annat. Jag nämnde det inte ens i texten! Jag sa aldrig att det är rätt att vara det ena eller det andra. Du får vara vad fan du vill. Det enda jag menade var att man är sjuk om man börjar tracka på andra för att de tror på något man inte själv tror på. Detta bevisar ju bara ännu mer hur inskränkta människor ni är!

    SvaraRadera
  12. HAHAHHA! Så vänta nu, du har aldrig haft en åsikt om någon annan? Alla är underbara, oavsett vad dom tror på? Så om man tror att man blir av med AIDS om man sätter på en oskuld, till exempel, så är den människan bra och han får tro vad han vill, utan att du har någon som helst åsikt om det? HAHAHHA! Så himla helylle på ytan och lätt att peka finger, men i slutändan är du nog precis likadan som oss andra: INSKRÄNKT ;)

    SvaraRadera
  13. Men va fan! Börjar snacka om AIDS och grejer. Det finns ju det som är rätt och fel också. men det visste du väl redan. Jag pratade fortfarande om politik men du vill så gärna bräcka mig att du måste börja prata om Aids, våldtäckt och oskulder så är du ju precis lika dum som jag från början trodde. Ha ett bra liv!

    SvaraRadera
  14. Sossar suger! Moderater duger!

    SvaraRadera
  15. De röda kommer inte att regera på överskådlig tid. Svenska folket har blivit förnuftiga!

    SvaraRadera