onsdag 26 november 2008

Imorgon blir det julpyntning i mängder!

Det går jättebra för mig på Jobbet/praktiken. Idag har jag bland annat dukat för 120 gäster, dukade av efter dom, och dukade en ny dukning inför imorgon. Sen har jag haft hand om en konferens helt själv. Tagit hand om dom och ordat så dom har allt dom behöver. Så som morgon ficka, eftermiddagskaffe m.m.
.
.
Imorgon mina vänner blir det roligt.
Jag frågade varför vi skulle ha julbord imorgon utan julpynt. Lite pinsamt. Jag berättade att jag var väldigt duktig på att pynta, så jag fick ta hand om hela pyntingen själv!
.
När jag fick se julpyntet som fanns på Rocklunda fick jag panik. Anders, han jag jobbar med (vi kan kalla honom min chef) började asgavra åt min min. Där står jag förväntansfull och möts av vindruvor, en dalahäst, nån jävla trä-lax och två stora svinhuvuden som skrämmer skiten ut vem som helst. Hela dagen skrattade vi åt det där fula "julpyntet". Efter lite snack så har vi fått lov att inhandla nytt julpynt, så imorgon åker jag, (och någon som skjutsar mig) till Rusta och shoppar julpynt i massor. Längtar till imorgon.
När jag kommer imorgon på morgonen skall jag göra en lista på pynt jag vill använda i min pynting, sen skall vi väl åka och handla allt.
.
.
Bortsett ifrån att chefen kan vara VÄLDIGT elak ibland , (inte Anders utan den högre chefen) så trivs jag som fan på det här stället. Lär mig snabbt och tar nästan alla beslut själv. Så ingen säger åt mig utan jag tänker ut själv hur jag skall göra. Självklart får jag instruktioner om vad som måste göras men annars jobbar jag mycket själv.
Blir bara bättre och bättre för varje dag nästan=)
.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar