lördag 22 november 2008

Bye Bye blonda hår.


Just nu sitter jag med toning i håret för andra gången idag. Har gråtit i en timme för det blev rött. Vi åkte till Maxi och köpte en mörkare brun som skall tänka.
Jag använder Nivå 1, engångstoning. Så jag tog en brun med lite rött i för att håret inte skulle se grönt ut. (Det blir lätt grönt om man är väldigt ljus) Saken blev bara hela håret blev knallrätt och rosa i topparna. Nu sitter jag med en brun toning utan något rött i. Hoppas det blir bar denna gång. Inte blir det grönt i alla fall med så mycket rött i grunden.
Bilder lovas.
Detta är före-bilden.
Puss på er.
.
.

8 kommentarer:

  1. Att du ej försöker vara blond längre är nog ett tecken på att du äntligen kommit över mig. Grattis!

    SvaraRadera
  2. Det blonda kommer komma tillbaka för detta går ut lite varje gång jag tvättar håret. Vissligen är jag jävligt mörk just nu. Inte van att se mig själv, men jag hoppas det mattas av snart så det blir som jag tänkt mig.

    SvaraRadera
  3. Det kan bli farligt med toning, speciellt om man har färgat håret innan eller har lite slitet hår. Det är inte säkert att toningen försvinner helt.

    SvaraRadera
  4. jag tycker det är bättre att gå till frisören och tona eller färga eller vad man nu vill göra. Då slipper man såna misstag :) Kram på dig, hoppas toningen blev bra till slut :)

    SvaraRadera
  5. Hoppas att det blev bra tillslut .. toning KAN sitta bättre än färg vid torrt och slitet hår.. Men iallafall, du är fin som du är =)

    SvaraRadera
  6. Till alla toningstjejer:
    Japp. Jag viste redan från början att toningen INTE skulle bli som på bilden eftersom jag har färgat hår. men idag är det helt oki. Roligt att prova på något nytt.
    vaför gå till frisör. Tror inte ens dom gölr toning på nivå 1. Och jag ville inte ha intensivtoning utan bara prova på.

    Elli: hoppas inte detta fastnar. Då blir det grått och lilla om några tvättar med andra ord. Då kommer jag komma hem till dig och muta dig med choklad tills du fixar mitt hår. haha

    SvaraRadera
  7. Haha, mja .. men släng upp en bild så man får se då =) Om de blev lite för mörkt den här gången är det ju bara att vänta tills det gått ur lite, (och den lila och gråa färgen kommer fram hö hö) och ta en ljusare då och lägga i =)

    SvaraRadera
  8. Ditt hår blev fint, de passar dina ögon.
    Men jag håller med tjejen innan, det bästa är att gå till frisören, vi är utbildade och har bättre erfarenhet. Är alltid svårt när man ska byta färg helt. Självklart gör vi vanlig toning. Och vanlig toning fäster oftast bättre än färg på redan färgat hår. Eftersom när det redan är färgat är hårstrået öppet.

    Ha en bra dag! Tessan

    SvaraRadera