söndag 30 november 2008

Julmys Lördag


Lördag förmiddag åkte Gabriel och jag på till Vallbys Julmarknad. Där gick vi omkring och tittade på hemsmide, hemmagjort godis och hemmagjort julpynt. Det mesta är hemmagjort på en julmarknad.
Vi hade ont om tid så det blev en snabbis där. Synd, för annars hade vi även velat besöka Strömsholms slotts julmarknad. Var det någon som var där?


På Vallbys julmarknad fanns det en läskig tomte som strosade omkring och gav barnen tomteklubbor. Barnet vi ser på bilden var det ENDA barnet som vågade sig fram och ta en klubba. Alla andra gömde sig bakom mamma eller pappa.



Vi matade hästarna med gräs.


Gräset är grönare på andra sidan ni vet. Mitt gräs var grönt och gott tyckte hästen. Sen gjorde hästen illa mig. Den drog knippen med gräs ur handen på mig så att jag skar mig. Men till Gabriel sa jag att hästen bet mig. Lite drama måste det vara. Det kom ju lite blod trots allt. Lite, innanför skinnet. Men det sved och dunkade som fan.


Efter julmarknaden åkte Gabriel på fotboll och Beccis kom hem till oss. Hon och jag bakade pepparkakor som vi sen glaserade med vit glasyr och Non Stop.
.
.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar