lördag 18 maj 2013

Namna dina kläder SNABBT


Vi beställde hem lappar med barnets namn på. Som man kan sy dit eftersom jag tänka att sälja vidare många av hens kläder. Eller så har vi lånat och då vill jag inte skriva i dem, utan sy som jag sen kan sprätta bort. Eller så är de sacond hand så det står ett namn redan.

Nu när våren kom så var det så svårt vilka kläder han skulle ha så det blev olika jackor och mössor varje morgon. Jag kom till dagis och sa, hej, god morgon, var så varmt så det blev sommarjackan idag, har inte hunnit att sy dit han namn. Så där höll jag på. Vem hinner namna kläder en måndagsmorgon.

Då kom jag på en sak som jag inte sett tidigare. Jag tog maskeringstejp och skrev hans namn på. Klippte av en bit och namnade alla hans jackor. Det sitter bra och jag har tvättat alla jackorna och lapparna med hans namn är kvar efter tvätten. Måste dela med mig av detta tips för det går så fort. Jag har en rulle tajt och en penna liggandes i köksskåpet så jag snabbt hinner namna nya saker som ska med på morgonen. I detta fall namnade jag en solhatt jag köpte idag.

Hoppades ni gillade mitt tips!

4 kommentarer:

  1. Vilken fin duk på bordet! :) är det en vaxduk? Köpt från?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ett gammal påslakan som ska sys för det är hål i det. Jag la det där bara för att få fina bilder;) Älskar retrotyger!

      Radera
  2. Vart kommer ditt ursnygga linne ifrån?:) KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ursnygga linnet är nyköpt. H&M, basic, 49:50kr. Finns även med breda band, mer spportlinnen. Tycker det är kul att ha dubbla linnen i olika färger. Kan man mixa och matcha en massa.

      Radera