fredag 31 maj 2013

Picknick i en lekpark

Jag är ju hemma med Antonio nu för han har varit hängig och ledsen. Slem i halsen och snorig. Igår orkade han med utflykt i alla fall. Det var jag , syster och Antonio som gjorde i ordning lite frukt och annat gott, och åkte ut till en stor lekpark i det gröna. Lekparken är benägen på en ö. Det är väldigt vackert där. Enda dåliga var alla mygg. Ni ska se min rygg!! Men nu har vi lärt oss att ta på oss myggspray när vi ska vistas i grönområden. Har ställt myggsprayen på en hylla på toaletten så det är lätt att spruta på sig.



 Syster visade Antonio hur man blåser ut maskrosor som blivit till frön. Jag har visat honom förut och han är så rolig när han ska härmas. Han pruttar med läpparna, och maskrosen är inte ens i närheten av munnen.

(Kepsen är inte Antonios. Den låg i lekparken. Vi lånade den då vi själve hade glömt någon form av hatt. Kepsen hängde vi sen upp).

2 kommentarer:

  1. Snygha shorts, vart har du köpt dem?:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Shortsen är nya och kommer från sportavdelningen på H&M. Mycket bekväma att röra sig i. Jag har oftast bekväma kläder som går att röra sig i, då jag för det mesta är ute och rör på mig. Blir mycket lek med Antonio. Linnet är divided H&M, och sportbh, "fodrad", sportavdelningen H&M.
      Lika bra att skriva då så många frågar om linnet både på bloggen och instagram. Trivs inte i BH men denna sportBH fungerar bra. Sen är den fodrad, om man säger så, så bröstvårtorna syns inte igenom.

      Radera