onsdag 22 maj 2013

Frukost i det gröna på Tidö Lindö


I helgen åt vi en sen frukost på gräsmattan utanför ett slott. Tidö Slott.
Lite kort om slottet taget från tidoslott.se:
Rikskansler Axel Oxenstierna lät bygga Tidö Slott under åren 1625-1645.I dag ägs och drivs Tidö Slott av David och Christina von Schinkel. Ända fram till 1971 var Tidö helt privat men öppnades då upp av Davids far Carl-David von Schinkel så att allmähneten kunde ta del av detta fantastiska kulturarv som än idag är en privat bostad.
Gabriel la sig för att vila och då gick jag på upptäcksfärd med Antonio. Han åt stenar och vi gick runt halva slottet. Sen gick vi och tittade på hus. Antonio gick in på någons tomt men jag bar ner honom på vägen igen. Sen gick vi och tittade i en ateljé på konst. Därefter sprang vi på gräsmattan där filten våran låg. Hiro fick förstås också hänga med oss. Fast inte när vi tittade på konsten. Då band jag fast Hiro i vagnen vid våran filt där Gabriel vilade. Men annars fick han springa med oss och leka.

 Antonio och jag tog av oss skorna när vi satt på filten och åt våra mackor. Sen ville Antonio springa på gräset utan skor. Undra om han tyckte det kändes på något speciellt sätt?


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar