måndag 13 maj 2013

1 år och 4 månader har gått.

Lite smink gör susen

Mådde så dåligt idag. Var så himla yr. Sen hade jag ärenden jag var tvungen att göra. Hade värsta påsarna under ögonen och ville bara få vila. Men jag fixade det med lite smink. Såg riktigt pigg ut efteråt. Haha.

Behöver även åka upp till sjukhuset och ta massa sprutor (blockader) för nacken men har ingen bil. Får vänta tills vi får tillbaka den från verkstaden. Jag blir lite groggy efter alla sprutor så Gabriel måste skjutsa mig.

Imorgon ska jag till sjukhuset av andra orsaker. Blir till att gå. Hoppas hoppas bara jag vaknar upp imorgon och mår bra. Missar så mycket när jag mår dåligt och är yrslig. Tänkte ta en rask promenad dit. Få igång min kondition lite. Tänkte jobba lite på den. Måste ha bra kondition nu när jag får springa efter Antonio jämt. He he.

Känner mig i bra form nu. 1 år och 4 månader har gått. Tänk att Antonio låg i min mage. Tittar på bilderna jag lagt ut på bloggen om hur jag såg ut när jag var gravid och efteråt. Jag förundras så mycket över min kropp. Du är fantastik hurru!!!
 

22 kommentarer:

  1. Jätte snygg kropp hela du är så vacker

    SvaraRadera
  2. Nu behöver du stanna upp och se dig själv! Du ser inte frisk ut i din kropp! Tycker du borde kontakta någon ang din kropp och hur utmärglad den är.. Gör det nu innan det är försent.. Det är farligt att inte öppna ögonen för något som inte ser friskt ut. Inte konstigt du har tusen sjukdomar, din kropp skriker ju ifrån!!!!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ingen fara. Var ju hos doktorn och tog alla prover för att jag varit så mycket sjuk. Allt med vikt och massa såg bra ut. Du kan vara lugn. Det är inte utmärgad. Haha. (Finns andra orsaker till att man blir sjuk)

      Radera
  3. Men hallå där anonym, vad vet du om saken? Tycker du ser jättevacker ut Marlene och är helt förstummad över den förvandlingen du gjort sedan förlossningen, tycker du var vacker då också såklart men riktigt häftigt att se hur din kropp återställt sig! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är fachinerad över vad ens kropp kan göra. Och hur huden kan dra ihop sig likväl att den kan töjas ut. WOW!

      Radera
  4. Håller med föregående inlägg om att du bör stanna upp och checka dig själv! Du ÄR jättevacker som alltid men det syns att du har förlorat så mycket i vikt att det inte längre ser riktigt friskt ut. Ja, det är starkt att du lyckats återfå formen efter graviditeten och magen ser fin ut men sen har det nog gått lite överstyr. Ditt huvud ser jättestort ut i förhållande till kroppen, nyckelbenen sticker ut och benen är pinnsmala. Du skulle vara jättefin om du gick upp några kilo. Det är ibland svårt att se själv men man får hoppas att du har människor omkring dig som håller koll och som bryr sig om ditt välmående i första hand.

    SvaraRadera
  5. Tycker tyvärr också det ser lite väl smalt ut..tycker faktiskt du var finare med lite former. Såg mer sunt ut också. Hoppas du känner dig bättre snart, med yrseln och det andra.

    SvaraRadera
  6. Ps. När opererade du förresten brösten? Hur påverkade graviditeten brösten? Hoppas på svar. Skulle skriva att du är fin nu också även fast jag tycker du var finast med mer former! Carin

    SvaraRadera
  7. GHA!! Jag brukar aldrig lägga energi på att ens kommentera kommentarer som dessa. Men nu är jag tvungen. Marlene, du är så otroligt vacker och det finns mammor som kämpar livet ur sig för att få den formen du har nu. Sträck på dig och var stolt! Att det skulle se sjukt ut, är inget du behöver oroa dig för. Något du inte heller ska oroa dig för är alla avundsjuka människor som försöker slita i ditt självförtroende för att bygga upp sina egna. Ta hand om dig fina du! Du strålar!

    SvaraRadera
  8. Jag tycker du är fin precis som du är Marlene!!!!! Jag är själv gravid med mitt första barn och har en vecka till bf idag, jag har nu senaste veckan fått lite bristnick du några bristningar när du var gravid? Eller har du några tips till mig hur jag kan bli av med dom efteråt? Kram, Ha en fin dag och ta inte år dig av negativa kommentarer!!<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Först och främst GRATTIS till dig själv! Hurra hurra
      När jag var gravid smörjde jag in mig med krämer och oljor men inget sånt där funkar så klart. Man kan smörja för att det är skönt om man tycker det spänner och är torrt.

      Jag fick bristningar på magen och hela låren ända ner till knäna.
      De på magen syns de ju knappt längre. Mattades ut när jag solade solarium.
      De på låren och på sidan av magen syns men inget som stör. De på sidan av magen är så djupa så det är som ärr. man känner dem med fingertopparna.

      Har du fött än?!?!! Jag var så seg på att svara=(
      Kramar och lycka till. Styrka till dig

      Radera
  9. Det handlar inte om att vara negativ, det handlar om att vilja få någon att öppna ögonen när kroppen inte ser ut att må bra. Jag har sett dig i verkligheten och blev chockad över hur smal du blivit. Inget ont i att säga, då detta inte är friskt...

    SvaraRadera
  10. Det är inspirerande att du har återhämtat dig så bra efter graviditeten. Du har inspirerat mig att gå ner mina 8 mammakilo. Tack!

    SvaraRadera
  11. Äsch, lyssna inte på de syrliga kommentarerna. Vad skulle de själva tycka om man hejvilt skulle kommentera deras kroppar? "För tjock, det ser inte hälsosamt ut" känns inte alls lika ok att häva ur sig. Lovar att de bara är avundsjuka, precis som jag (som inte ens har fött barn).

    SvaraRadera
  12. Haha vilket jäkla skitsnack, hon ser inte sjuk ut någonstans! Marlene är ju uppenbarligen stolt över sin kropp sin kropp så varför ens påpeka något negativt? Hur många kvinnor som fött barn är stolta över sina kroppar? Att någon faktiskt är det tycker jag är fantastiskt så varför inte hylla det istället? Du är vacker och jag tycker det är härligt att se att din kropp återhämtat sig så bra efter förlossningen!

    SvaraRadera
  13. Wow!! Nu blev jag avis ;-) du är jättefin!!

    SvaraRadera
  14. Glalet snygg är du! Sjukt smal? Alltså ni måste nog öppna ögonen för hur man som naturligt smal ser ut, idioter!

    SvaraRadera
  15. Du är inte sjukligt smal men det syns att du inte är frisk, i ögonen bland annat! Skenbar du ju inte bantat dig smal utan gått ner för att kroppen ner för att kroppen inte mått bra eller hur? Magen är jätte fin! Att nyckelbenen sticker ut betyder inte alltid att man är underviktig

    SvaraRadera
  16. oj anonym varför klaga på hennes kropp jag är 31 år har 4 barn är lika smal som henne är jag med sjukligt sjuk då???
    avendsjuk du är på henne.

    Ush. Hon är jätte vacker o har snygg kropp.
    Låt hon vara det.

    Du är säkert sådan tjock person som måste kränka ner på andra som är vackra.

    kram till dig Marlene, du är vacker kram Linda.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Linda. Kram till dig med. Tänk va olika vi är. Har du klarat 4 barn och återhämtat dig så bra?! Va avis jag blir. Va roligt att det gått så bra för dig=) Verkligen.

      Radera
  17. Marlene!! Läst din blogg lite nu och då. måste säga att den är underbar! Jag förundras över hur du kunnat gått ner så mycket! Är 3 månader sen jag fick mitt första barn och ser ut ungefär ut som du gjorde 3 månader efter. Så du ger mig hopp!
    Hur/vad har du gjort för att lyckas? Har då några tips? Har försökt att leta det på bloggen din, men hittar inget. + att när började du sola efter förlossningen? har också fått bristningar, men varit rädd för att sola för jag trott att dem ska bli mera lila till färgen? Fick höra utav läkare när jag var mindre och fick ett ärr på hakan, att jag måsta ha täckstift där för annars skulle det aldrig bleka Eller blir det värkligen bättre?
    Underbart vacker tjej är vad du är! Var stolt! Strunta i vad dem andra skriver. Var glad att du lyckats.

    SvaraRadera