lördag 18 maj 2013

Känner på vattnet


Igår förmiddag åkte jag, min vän Mathilda, Antonio och våra hundar till en badplats. Antonio älskar vatten så han ville mest springa till vattnet och gå i. Fickständigt springa efter honom. Han fick känna på vattnet ståendes hängd över mina armar. Han fick springa på gräsmattan så fort han ville. Så bra med mjuka gräsmattor för mitt barn älskar att springa fort fort.

Vill återigen påpeka hur mycket jag älskar att ha körkort. Att kunna göra sånna här underbara saker med min älskade unge och mina fina vänner.

Vi hade med oss filt och dricka. Satt på den fina platsen och älskade livet. Sen kom massa ungar och badade. Var kanske ett kollo. Så varmt var det inte vill jag säga. Haha. Mer utflykter har gjorts men hinner inte blogga om allt.

Idag blir det frukost på Tidö Lindö och sen mini-PowerMeet i Köping. Dagen avslutas med Eurovision antingen här eller med några tjejer.

Kram

 

3 kommentarer:

  1. Jag måste bara säga att jag HATAR hundägare sim inte är pålästa och vet att man inte får ha hundar på offentliga badplatser. Eller kopplade på Björnö eftersom det är ett naturreservat.
    Så trött på att varje år behöva sjasa bort hundar från min filt och mota bort dom från mitt hundrädda barn!

    SvaraRadera
  2. Hej. Först och främst; tack för en underbar blogg. Hoppas du vill svara på några av mina frågor.. Hur och med vad sminkar du dej till vardags? Du ser alltid så pigg och fräsch ut. Och ditt rosaaktiga linne du har på dej i detta inlägg vart kommer det ifrån? Och sista frågan, vad har du för läppglans, läppstift? Ser så fint ut. Tack igen för en bra blogg, du verkar vara både en underbar människa och en underbar mamma. Kramar Elina

    SvaraRadera
    Svar

    1. Hej Elina. Tack för din kommentar. Så roligt att läsa!
      Här kommer mina svar.
      Vardagssmink: Till vardags sminkar jag mig så olika. Just nu är jag mycket ute och då har jag mascara och målade ögonbryn. Ofta solpuder eller vanligt solpuder för jag blir lite blank annars. Ibland har jag foundation, beror på.

      Linnet: Det rosa linner är likadant som det svarta. Jag har två linnen på varandra för jag tycker det blir fint. Även roligt att bryta av med en färg under om man har svarta byxor. Linnet är H&M basic, 49 eller 99 kr. Hittar inte på hemsidan så kan inte svara vad priset är heller. Jag har minsta storleken, de töjer sig fort. Det är ett väldigt stretchigt material.

      På läpparna har jag oftast bara lypsyl. För tillfället använder jag en kräm som är lite vit som är till för mycket torr hud. Locobase, REPAIR, 30 g. Asså jag har krämen på läpparna. Är läpparna röda så kan jag använda Maria Montazami läppenna från Make up store. Tror det heter nude. Har även ett gammalt gammalt hudfärgat läppstift från face. Funkar lika bra att applicera foundation med en pensel på läpparna och under näsan och runt munnen, och sen lypsyl på läpparna. Ibland blir man så där röd om läpparna och runt om fast man inte vill.

      Radera