lördag 25 maj 2013

Västerås vårmarknad- så färgglad

Igår höll jag igång hela dagen.  Jobbade, gick 2,5 i skogen, hämtade Antonio på dagis, hem och fixade mig. Hela familjen (-hund) åkte ner på stan. Vi tittade i affären och sen och mötte vi upp min kusin Ninni och hennes två barn i en lekpark. Där lekte vi till strax innan 18:00. Sen åkte vi till vårmarknaden för att kika. Hade inte tänkt köpa något. Ville mest att Antonio skulle få se alla fina färger som finns på en sån marknad vi var på igår. Stånd och karuseller. Heliumballonger och mobilskal. Vissa av stånden sålde samma saker som när jag var 14 och gick på marknaden.

Jag var sugen på att köpa en virkad mössa i form av en uggla. Jag köpte den inte för jag vet inte hur stort huvud Antonio har i vinter, och han kanske inte ens passar i den då. Han kanske inte passar med en regnbåge i form av en uggla på huvudet. Han utseende förändras ju.

Förutom mössa ville jag ju köpa en massa ballonger, alla vindsnurror och plastsaker med lite godis i. Ja, allt jag själv ville ha när jag var liten. Men Antonio tittade bara och gjorde inga tecken på att han ville ha en specifik sak, så det får bli ett annat år.

Vi skulle äta langos på marknaden, det var liksom höjdpunkten för mig, men kön var så lång så vi bestämde att åka och äta någon annan stans. På väg till parkeringen träffade vi Anne och hennes dotter Vilma. Det är vänner till oss. Deras grannar var med och Antonio stod i mitten. Han älskar att stå i mitten=)

 
Efter vi varit på marknaden hämtade vi Hiro och åkte till ett ställe där det finns små små stugor med tillhörande vackra trädgårdar. Vi gick och tittade på dem men till slut fick vi vända för jag frös så mycket. Vi kom hem strax efter 22:00. Så jag gick upp 07:00, höll igång HELA dagen fram tills 22:00 då jag kom hem och pustade ut. Oj, vilken rolig dag jag hade igår. Älskar att hinna med en massa=)

Var ni som bor i Västerås också på marknaden? Köpte ni något fint, roligt eller gott? Vad var det bästa med årets marknad?

1 kommentar:

  1. jag var där nån timme två.. tycker alltid att de är samma sak där så inget nytt direkt. Köpte renkorv, de är därför jag åker dit å sonen åkte karusell, de var de bästa

    SvaraRadera