måndag 9 april 2012

SVTplay har bra serier


Nu har jag tittat på sista avsnittet av svt1:s miniserie i 10 delar ”30 grader i februari”. Jag grät mig igenom hela avsnittet. Det var så sorligt. Bredvid mig låg Gabriel och spelade på sin iphone.

- Är det sorgligt babyyyyy?

-  Ja, jag får ont i bröstet och kinderna svider av tårarna.

30 grader i februari var bästa svenska serie på länge.

Följ svenskarna som bryter sig loss, lämnar allt och ger sig iväg för att söka ett lyckligare och bättre liv i Thailand i dramaserien 30 grader i februari.
Om du missat serien så kan du fortfarande seden på svtplay.
Nu ska jag titta på "Bakom kulisserna" till serien, även det finna på svtplay.

Jag har även tittat på robotserien ”Äkta människor”. Den var också bra men sista avsnittet var inte så bra. Jag fick inte ihop hela historien.
Vem är egentligen äkta människa? Vad händer i våra liv och relationer när robotar blivit så mänskliga att det knappt går att skilja dem från riktiga människor?



Svt har jävligt bra serier ibalnd. Minns en serie som hette I Annelie. Serie i 8 delar från 2010. En rolig serie där huvudpersonen spelades av Sissela Benn.
Anneli jobbar på kafé och är hemligt kär i Joel. Hon är väldigt blyg, men får oförutsägbara utbrott ibland.

5 kommentarer:

  1. ÄLSKADE 30 grader i Februari! Och min kille spelade på sin telefon jämte mig också haha :)

    SvaraRadera
  2. Fan vad jag älskar din blogg! Önskar du uppdaterade oftare bara :P Men förstår att det är svårt med en liten en. Jag är själv gravid i vecka 30 med första barnet, en pojke. Så jag tycker det är jätteroligt att följa dig och ditt liv. Du är så öppen och skiter i vad alla andra tycker. Det är verkligen helt rätt! Jag hoppas jag också klarar köra på samma sak :) Kramar!

    SvaraRadera
  3. Kolla in denna skådespelerska. Jag tycker hon ser ut som du. http://www.imdb.com/name/nm2047859/

    SvaraRadera
  4. Jag tyckte inte det var så likt=)

    SvaraRadera
  5. Jag sa ju. Likheten är mer uttalad än i bilden. Hon är i en ny serie som heter "smash" i USA. Kolla in några klipp från showen på Youtube.

    SvaraRadera