tisdag 24 april 2012

"Nu är jag frisk" och "Antonios första steg"

Idag har jag varit så gladd och pigg. Jag är frisk nu från min sjukdom (för den här gången).  Jag kan inte säga om det var kortisonet som hjälpte eller om det helt enkelt var i slutet av sjukdomen så att den bara tog slut.

Gabriel har börjat jobba så nu är jag hemma och tar hand om Antonio. Jag trodde jag skulle vara så trött men jag är så glad över att jag mår bra. När vi lekte i Antonios (blivande rum, är under process) i morse så tog han sitt första steg när jag höll honom över golvet. Självklart dokumenterades detta. Mest för min egen skull=) Ni får givetvis också titta om ni vill.



Sen lekte vi massa och sen somnade han. Passade på att fixa mig, så lagom till han vaknade var jag klar. Tog med Antonio och Hiro på promenad. När vi kom hem gick jag över till en granne som fyllde år igår med en blomma. Stannade på lite kaffe och sen lämnade jag Hiro hemma och tog Antonio ner på stan. Mötte upp syster och mamma. Mamma köpte en badbok till Antonio. Den mosar han upp i ansiktet i tappra försök att äta upp den.
Köpte kläder till Antonio på KappAhl. Köpte tyg på Röda Korset för 35 kr. Håller på att sy vimplar till hans rum. Jag har valt gamla retrotyger.

 Vi har fått en ny och fin biograf i Västerås. Tyckte det var fint att på restaurangen utanför bion är det samma mönster som finns på huset det ligger i. (bara en liten notis jag gjorde...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar