torsdag 26 april 2012

Back in the Days. 2007-2008


Förfest. Faktiskt i det hus där  jag bor i idag. Lars hette han. Det var den vägen jag ville bo där jag bor idag. Blev förälskad i huset och gården, läget och allt runtonmkring.
Andra bilden är jag och Liin i sthlm. Vi ska ut på stureplan.

Stora FHM:festen på Café Opera 26:e April 2007. Nalle från Go-baren. Han till höger kan vara hans adoptivson 30 år. Var där med Liin.

Kicken från the poodles. Det var absolut inte så att han var nära utan det var bara för bilden vi gjorde så. Han var fantastikst trevlig minns jag. / Dhani som var med i A-teens.

På väg hem från en kväll på Stureplan stötte vi på dessa. / Jag och Liin på sightseeing i Stockholm. Vi gjorde ne massa turistiga grejer en hel dag. Skitkul var det!

Vimmel. Om nu någon Västeråsare känner igen någon på bilden och undrar om de har rätt så här är namnen: Emma, jag. Jag, Micke D och min bästis Josephine.

Lars, André, jag. / Emma H, vakt, jag.

Kusin Erika och jag. Vi är på min systers konfirmation./Jobbet.

????. Någon som ville visa sin rygg antar jag... / Elita Löfblad, jag, Bella.
 Min temafest på en krog som heter Pluto här Västerås. Adventstema är detta.

Kusin Ninni och jag. /Amme, jag och två dansare från Västerås. Han i vita kepsen heter Mario och honom kan man se bland annat som dansare i melodifestivalen till en hel del låtar.
Västerås har många bra dansare!

Temafest på Pluto igen. Alla hjärtansdag. / Bearpong. Jag failade hårt och Heiki som killen på bilden heter blev så där "men suck vad gör du"-sur  på mig.

Förfest hos Gabriel. Jag har temafest igen. På en krog som hette SILK. Marlenes Dirty 2. Uppföljare av Marlenes Dirty1.

Åh, här är temafesten Marlenes Dirty 1. Ordningen på bilderna är inte den bästa.
Jag sydde dem där öronen sjäv. Och skjortärmarna, flugan runt halsen. Hade även en boll på rumpan. Allt hade jag knepat ihop på egen hand.

Grillning hos Pischa, Ni har även sett henne i Djungelns Drottning. / Clean group arrangerade Prideveckans första riktiga fest på onsdagen och partyt på Göta Källare gästades av ingen mindre än übertransan Amanda Lepore som både sjöng och kastade kläderna. Några av kvällens gäster som syntes i vimlet var bl.a Jean Pierre Barda, Marie Plosjö och kändisfrissan Bobby Oduncu.



Gabbe och jag blir ihop.=)

SLUT. Förlåt för att bilderna inte låg i så bra ordning. Märkte det när jag skrev alla texter att det var lite oordning. Men kan inte ändra för jag kör med gamla inställningar på bloggen för att få bilderna bredvid varandra och då hamnar uppladdad bild högst upp, punkt slut. Därför ligger dem nu som dem ligger.

6 kommentarer:

  1. Du är jättefin som brunett :)

    SvaraRadera
  2. Alma, Jag trivs inte i det! Om man tittar på bilderna blir det ljusare sakta men säkert;) Hahaha. 2009 färgade jag det brunt igen och det gör jag aldrig om. Kändes icke bra asså.

    SvaraRadera
  3. Vad roligt med en tillbakablick :)

    SvaraRadera
  4. Jättefin på de bilderna då du var ljusbrun i håret! Fhm bilderna till. Ex. vad vägde du på den här tiden? Nyfiken* håller själv på att sätta upp en målsättning att gå ner. Barnlös, 168cm 67 kg nu.

    SvaraRadera
  5. Anonym ang vägde då: Jag vet inte vad jag vägde. Jag var ju så ung. Kankse 53-55 kilo.

    Nu väger jag,idag just nu, 67,0. Är 1,67 lång. Så vi två är exakt lika!!! Mitt mål är 62 eller 63 kilo. Där emmallan. Man går ju lite upp och ned=)

    Lycka till, till oss båda;)

    Kram

    SvaraRadera
  6. haha ja André, Lars, Emma och Sandra kände jag igen iallafall. :)

    SvaraRadera