onsdag 25 april 2012

Back in the days

Jag har en gammal fotosida med en massa gamla bilder. Många album är borta nu, utan att jag gjort något, men jag sparade ner en massa bilder idag. Skulle ni tycka det var roligt med ett inlägg med 30 gamla bilder från 2007 och 2008. Bilder och så lite bildtext; vart, när och med vem under bilderna.

Bara om ni vill. 

11 kommentarer:

  1. Jag är så nyfiken att få se hur ni bor, verkar vara helt i min stil :) Skulle vilja ha ett inlägg där du visar rum för rum hur ni bor.

    SvaraRadera
  2. skulle vara skit kul och se massa gamla bilder!:D

    SvaraRadera
  3. Du verkar vara så bra o kunnig på stil smink o sånt :) o så e du så vacker alltid! jag har brun-gröna ögon o brunt hår, men skulle vilja ha en ljusbrun-beige hårfärg ist.. hur vet man om jag skulle passa i det...??skulle vilja se så där brun o fräsch ut i hyn o en ljusare hårfärg till mörka ögon...tänkte färga det själv men har du några bra tips? kram :)

    SvaraRadera
  4. Ja! Gamla bilder är alltid kul att titta på :)

    SvaraRadera
  5. alltid kul med bilder! Dessutom om du skriver lite bildtext till bilderna, precis som du sa :)

    SvaraRadera
  6. Ja det skulle vara jätte roligt =)

    SvaraRadera
  7. Rebecca: Yes. vi ska ju vara med i tidningen och när den kommit ut får jag använda bilderna här på bloggen. Ett rum håller jag på att göra om till Antonios rum så det är mest kaos just nu.

    SvaraRadera
  8. Anonym ang hårfärg och att passa. På den här sidan:
    http://www.taaz.com/makeover/virtual-makeover.html
    kan du bli medlem och så laddar du upp en bild och testar lite olika hår och färger.
    Det är väl bara det tipset jga kan ge.

    Tror säkert du skulle passa i ljust hår, sen kan det ta ett tag att få fram rätt nyans men så blir det.

    Min syster har mörkare hår än mig och färgar med garnier nr 8. jag har nr 10 fast annat märke. efter 10 så kommer blekning, försök helst att undvika det. Kan du färga så gör det i första hand. Sen kan man bleka slingor, det sliter ju inte lika mycket som att bleka hela håret. Vänta gärna med att göra slinor om du precis färgat håret. 5 dagar kan håret få vila i alla fall.

    SvaraRadera
  9. förlåt att jag frågar igen :/ men mitt hår är färgat mörkt, inte mitt nturliga hårfärg. Då är väl enda sättet att få de ljust genom att bleka det??

    kram :)

    SvaraRadera
  10. Ja, det vågar jag inte svara på. Men så är det nog. Fråga på mer än en frisörsalong så du får rätt information. För det kan ju hända att just den frisör du frågar inte vet det bästa. Så fråga runt lite när du ändå är på stan. Sen går du hem och tänker på hur du vill göra.

    SvaraRadera