fredag 20 april 2012

Nu faller håret av

Jag trodde jag hade klarat mig från det berömda håravfallet efter förlossningen. Men så stod jag i duschen förra veckan och jag fick med stora tussar av håret. Det lossnade så otroligt mycket. Samma sak hände sist jag duschade. Nu tappar jag stripor varje gång jag duschar, tvättar håret, tar i håret rent av. Snart får jag väl kala fläckar!

4 kommentarer:

  1. Haha jag känner igen de där! Fy de e inte roligt, men för dom flest så brukar de gå över efter 1 månad typ=)
    Jag fick kala fläckar typ vid pannan och nu håller de på att växa ut igen!
    Ser lite roligt ut när man har super korta hårtussar längst fram på huvudet!
    P.S super fint inlägg om vikten och allt efter graviditeten!!
    Mvh Lina

    SvaraRadera
  2. Min kompis hade samm problem efter hennes förlossning, också framme vid panna och tinning, såg lite roligt ut när det började växa ut igen men ca ett halvår så var det ju ok igen :) undvik balsam i hårbotten! Hoppas du slipper det värsta! I övrigt: sluta aldrig blogga! Älskar att läsa om din varma härliga vardag! kram!

    SvaraRadera
  3. hej marlene, undrar över en sak, du verkar juh rätt bra på datorer. är nämligen så att man kan tydligen bara se min blogg om man har windows, och var någon som pratade om firefox, jag vill juh att alla ska kunna se min blogg, men vet inte alls hur jag ska göra, tror du att du på något sätt kan hjälpa mig. vet du vad jag pratar om?

    MVH Bea

    SvaraRadera
  4. OK ja det ser konstigt ut när man går in via telefonen, men vad gjorde du då? när det blev så för dig ? kankse kan testa det

    Kram Bea

    SvaraRadera